Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
И аз нося звънче на раницата, успокоително ми е да ми дрънчи по пътеката. Иначе хората ме гледат много странно. Обикновено като ме пита някой им казвам, има ли водач, има и звънец. Спрете ли да ме чувате започвате да се притеснявате
Цитат на: Hobo в 27 Септември 2011, 15:08:54 pm Сигурен съм, че разказа ти ще вдъхнови и мотивира хора, които тепърва ще минат Ком - Емине. Бъди здрав и още много години успешни походи ти желая! Почти всеки ден съм сред природата, малко време ми остава за компютъра, но сега като падне снега ще е по-добре.
Сигурен съм, че разказа ти ще вдъхнови и мотивира хора, които тепърва ще минат Ком - Емине. Бъди здрав и още много години успешни походи ти желая!
Здравей meco puh!...Само ще кажа, че ако всички тука можехме да бъдем като тебе или поне малко да се стремим към това, то тази страна щеше да е частича от рая заедно с хората, защото и сега е частица от рая, но въпреки хората. Може би това е и една от причините да тръгнеш сам (макар и подсъзнателно), като изключим, разбира се, чисто битовите проблеми...
от нейната най-западна точка (Връшка чука) до най-източна й точка (нос Емине). Подобно начинание се проведе за първи път, тъй като отсечката Връшка чука – Ком доскоро беше недостъпна за туристи, защото попадаше в забранената гранична зона между България и Сърбия. Целта беше измерването на точната дължина на билото на Стара планина и поставяне началото на ежегоден масов поход между двете крайни точки на Балкана.
meco puh, страхотен, много вълнуващ и зареждащ пътепис!Поздравления!