Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Най накрая ще ви срещна у дома,на свински врат с червено вино...
Здравейте отново...Само да кажа че ще има излизане на 22ри декември на х.Тъжа!!!По пътеката и който иска и може по ръба на Мара Гидик-катерене...
Ще бъдем на х.Тъжа!Мандрата е затворена за през зимата ,а и традицията ни е да сме на х.Тъжа...ПОЗДРАВИ!!!
Автобуса си го има!!!Но ти можеш да изчакаш на паркинга на "Кауфланд"...Ще има коли и свободни места в които да се качиш...Аз ще тръгна по рано по ръба на "Мара Гидик",и ще се видим в хижата...Ще се оглеждат за теб.
Здравейте отново! Достатъчно коли и места ще има така че за транспорта не се притеснявай! Ще се оглеждат за вас! А вие гледайте за хора с дрехи на ПСС,или с раници...
Хайде да спрем вече да пишем,А???Зимата беше студена и снеговита,пролетта беше дъждовна,лятото е горещо...Все проблеми и извинения...С "Дискавъри" в къщи е най добре-А??? ЧАО
Момчета, не ви е писано да се видите. Съдбата е това. При мен е същото последните няколко години. Ако пожелая нещо силно то задължително не става. Не се упреквайте един друг. Ако го желаете истински то рано или късно ще стане.
Hobo, не вярвам да си пророк, но ти позна. Ние с Пламен (Pa4obar) се срещнахме. Срещата се състоя 26 години след случката. Все още не мога да асимилирам всичко, около моя герой на живота . Убеден съм, че в живота на всеки има един герой. В моя той е Пламен. Края на този разказ ще го пиша след няколко дена. Имам време, всичко помня, но искам мааалко да се успокоя.
Hobo, не вярвам да си пророк, но ти позна.