Автор Тема: Воля и мъжество  (Прочетена 23066 пъти)

pa4obar

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 21
  • Където има воля има и път.
Re:Воля и мъжество
« Отговор #60 -: 25 Юни 2012, 17:41:59 pm »
Здравейте,ами най близката дестинация до х.Мазалат е х.Партизанска песен до която се стига с кола и е в посока м.Узана.Преди м.Узана има разклон в дясно който те отвежда до х.Партизанска.От там до х.Мазалат са 2.30ч. нормален ход.А моето излизане най вероятно ще е още в петък... ;)

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
« Отговор #61 -: 25 Юни 2012, 19:28:36 pm »
Здравейте,ами най близката дестинация до х.Мазалат е х.Партизанска песен до която се стига с кола и е в посока м.Узана.Преди м.Узана има разклон в дясно който те отвежда до х.Партизанска.От там до х.Мазалат са 2.30ч. нормален ход.А моето излизане най вероятно ще е още в петък... ;)
Пътеката от Узана към Партизанска и Мазалат я знам много добре, минавал съм много пъти.
Какво има да се прави на Джулая, има ли някакви специални процедури? Ако искаш, отговори ми на ЛС.

pa4obar

• Jr. Member
  • **
« Отговор #62 -: 26 Юни 2012, 22:38:26 pm »
Процедури какви да има???Мислех си че ако на някой му се излиза по Балкана в този ден х.Мазалат е подходяща...Не е задължително да се видим,аз си излизам нагоре но все се разминаваме.Хайде до скоро-писане...

pa4obar

• Jr. Member
  • **
« Отговор #63 -: 03 Август 2012, 00:06:40 am »
Хайде да спрем вече да пишем,А???Зимата беше студена и снеговита,пролетта беше дъждовна,лятото е горещо...Все проблеми и извинения...С "Дискавъри" в къщи е най добре-А???   ЧАО

meco puh

• Hero Member
« Отговор #64 -: 03 Август 2012, 08:18:16 am »
Хайде да спрем вече да пишем,А???Зимата беше студена и снеговита,пролетта беше дъждовна,лятото е горещо...Все проблеми и извинения...С "Дискавъри" в къщи е най добре-А???   ЧАО
Камъните падат в моята градина. Е, ще ги изтърпя, виновен съм. Преди 10 дни бях на Мусала и Мальовица, нямах време за пътепис, ще пиша по-късно. А в нашия район, утре ще се изкача на връх Ботев, вечерта ще бъда в заслон Ботев. На 5 или 6 септември мисля пак да изляза. Извини ме, че не писах. Утре рано сутринта излизам от х.Плевен.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #65 -: 23 Август 2012, 12:03:53 pm »
Въпреки упреците, продължавам да пиша. На 31 август ще се кача на Ботев, ще спя на з.Ботев. На 1 Септември вечерта ще бъда на х. Тъжа при Чочо. На 2 Септември слизам, за да мога на 4 септември да бъда на Върбишки проход. Пак те моля, като излизаш нагоре се обади, хора сме, всичко се случва.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #66 -: 30 Август 2012, 19:30:26 pm »
... На 31 август ще се кача на Ботев, ще спя на з.Ботев. На 1 Септември вечерта ще бъда на х. Тъжа при Чочо...
За съжаление няма да мога да се кача. Пих газирана вода от хладилника, и сега се превивам от коремни болки. От хапчетата пък ме заболя и левия бъбрек.

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #67 -: 30 Август 2012, 21:07:34 pm »
Момчета, не ви е писано да се видите. Съдбата е това. При мен е същото последните няколко години. Ако пожелая нещо силно то задължително не става. Не се упреквайте един друг. Ако го желаете истински то рано или късно ще стане.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

meco puh

• Hero Member
« Отговор #68 -: 30 Август 2012, 21:44:06 pm »
Момчета, не ви е писано да се видите. Съдбата е това. При мен е същото последните няколко години. Ако пожелая нещо силно то задължително не става. Не се упреквайте един друг. Ако го желаете истински то рано или късно ще стане.
Аз съм убеден, че ще стане. Хобо благодаря за утешението, въпреки че мен това много , ама много малко ме утешава. Стана два пъти се "оттървам" с причина болест, а не искам. 

meco puh

• Hero Member
« Отговор #69 -: 11 Октомври 2012, 21:17:58 pm »
А защо да не си прав? Ще предизвикам съдбата да се срещнем, докато успеем или докато спре машинката под лявото рамо.
На 19, 20 и 21 отново съм в района на Ботев, мой втори любим край. Ще бъдем 5 човека, ще се изкачим през х. Плевен на 19 Октомври, нощувка на заслон Ботев. На 20 през вр. Ботев до х. Тъжа, но нощувката е в х. Мандрата, тъй като от резервациите на Тъжа ме предупредиха, че поради сушата вода на х. Тъжа няма. Пиша подробно, тъй като може да има желаещи да се присъединят.
Това с особена сила се отнася за Pa4obar, който е моят пример за мъжество в моя дълъг живот. Останалите четирима не знаят за Pa4obar, ще им разкажа, ако се срещнем.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #70 -: 22 Октомври 2012, 14:07:36 pm »
А защо да не си прав? Ще предизвикам съдбата да се срещнем, докато успеем или докато спре машинката под лявото рамо.
На 19, 20 и 21 отново съм в района на Ботев, мой втори любим край. Ще бъдем 5 човека, ще се изкачим през х. Плевен на 19 Октомври, нощувка на заслон Ботев. На 20 през вр. Ботев до х. Тъжа, но нощувката е в х. Мандрата, тъй като от резервациите на Тъжа ме предупредиха, че поради сушата вода на х. Тъжа няма. Пиша подробно, тъй като може да има желаещи да се присъединят.
Това с особена сила се отнася за Pa4obar, който е моят пример за мъжество в моя дълъг живот. Останалите четирима не знаят за Pa4obar, ще им разкажа, ако се срещнем.
Завърнах се, радвахме се на закъснялото лято. Беше повече хубаво и красиво от очакването ми. Ще пусна и пътеписче, след като се свържа с другия оператор за интернет, че този е като "биволска каруца"

pa4obar

• Jr. Member
  • **
« Отговор #71 -: 27 Октомври 2012, 22:16:38 pm »
Ех,съдба-съдба...Бях се отказал да следя публикациите тук,и пропуснах още една възможност да се срещнем!!!През този уикенд бях на вр.Българка-от любопитство,не бях ходил досега в този район.Ако бях следил форума щяхме да се срещнем!А предишната седмица бях с колелото в района на х.Тъжа и х.Триглав...Дано се случи най накрая тази среща...Поздрави от мен!

meco puh

• Hero Member
« Отговор #72 -: 27 Октомври 2012, 22:36:37 pm »
Ще се срещнем, убеден съм в това, както съм убеден, че дишам. Няма да е далеч този ден моето момче. Ти ще останеш момче завинаги в моите спомени. Моля те, запази спокойствие, съвсем скоро ще се срещнем. Имаме два шанса, броя ги на пръсти. Ако не успеем, ще ми се изчерпи търпението, и ще дойда да те вдигна от вас, в Севлиево. Следващият ни шанс е около 20 Ноември, а по-следващиият е на 20 Декември. 

godji307

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 30
« Отговор #73 -: 29 Октомври 2012, 19:16:12 pm »
Най накрая ще ви срещна у дома,на свински врат с червено вино... ;D

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
« Отговор #74 -: 29 Октомври 2012, 19:20:40 pm »
Най накрая ще ви срещна у дома,на свински врат с червено вино... ;D

Ха,ха за тази среща няма да се разминат пак!  ;D Че кой бяга от иЙедИнИ и пийЕнИ?