Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Здравейте,ами най близката дестинация до х.Мазалат е х.Партизанска песен до която се стига с кола и е в посока м.Узана.Преди м.Узана има разклон в дясно който те отвежда до х.Партизанска.От там до х.Мазалат са 2.30ч. нормален ход.А моето излизане най вероятно ще е още в петък...
Хайде да спрем вече да пишем,А???Зимата беше студена и снеговита,пролетта беше дъждовна,лятото е горещо...Все проблеми и извинения...С "Дискавъри" в къщи е най добре-А??? ЧАО
... На 31 август ще се кача на Ботев, ще спя на з.Ботев. На 1 Септември вечерта ще бъда на х. Тъжа при Чочо...
Момчета, не ви е писано да се видите. Съдбата е това. При мен е същото последните няколко години. Ако пожелая нещо силно то задължително не става. Не се упреквайте един друг. Ако го желаете истински то рано или късно ще стане.
Цитат на: Hobo в 30 Август 2012, 21:07:34 pmМомчета, не ви е писано да се видите. Съдбата е това. При мен е същото последните няколко години. Ако пожелая нещо силно то задължително не става. Не се упреквайте един друг. Ако го желаете истински то рано или късно ще стане. А защо да не си прав? Ще предизвикам съдбата да се срещнем, докато успеем или докато спре машинката под лявото рамо. На 19, 20 и 21 отново съм в района на Ботев, мой втори любим край. Ще бъдем 5 човека, ще се изкачим през х. Плевен на 19 Октомври, нощувка на заслон Ботев. На 20 през вр. Ботев до х. Тъжа, но нощувката е в х. Мандрата, тъй като от резервациите на Тъжа ме предупредиха, че поради сушата вода на х. Тъжа няма. Пиша подробно, тъй като може да има желаещи да се присъединят. Това с особена сила се отнася за Pa4obar, който е моят пример за мъжество в моя дълъг живот. Останалите четирима не знаят за Pa4obar, ще им разкажа, ако се срещнем.
Най накрая ще ви срещна у дома,на свински врат с червено вино...