Автор Тема: Воля и мъжество  (Прочетена 23057 пъти)

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
Re:Воля и мъжество
« Отговор #75 -: 29 Октомври 2012, 20:37:36 pm »
Най накрая ще ви срещна у дома,на свински врат с червено вино... ;D
А бе знам аз, че работата ще стане, ама... ! Приказката за натрапника: Сварил човека жена си с чужд и казал: Ще ти сторя това, което ти стори на жената. Опитвал, натискал ама тесняк, не може. Викнал жена си: жено, я дай бръснича! Натрапника:
Чакай, какво ще правиш бе човеко?
Ще цепна мъничко, тясно е.
 Чакай бе, що бързаш? Мъже сме, ще се разберем. Аз ще отпусна малко, ти ще натиснеш повечко и работата ще стане.
 Един ще даде свински врат, друг ракия, трети вино - ще успеем да се срещнем.
Благодаря godji307, ти започна това дело и достатъчно помогна. Вече можеш да участвуваш като съдружник, останалото - вратове, това онова ще е от нас.  ;) ;D

pa4obar

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 21
  • Където има воля има и път.
« Отговор #76 -: 01 Декември 2012, 13:01:17 pm »
Здравейте отново...Само да кажа че ще има излизане на 22ри декември на х.Тъжа!!!По пътеката и който иска и може по ръба на Мара Гидик-катерене...

meco puh

• Hero Member
« Отговор #77 -: 01 Декември 2012, 13:31:29 pm »
Здравейте отново...Само да кажа че ще има излизане на 22ри декември на х.Тъжа!!!По пътеката и който иска и може по ръба на Мара Гидик-катерене...
Имам желание, имам засега и възможност. Не съм алпинист, нямам такива умения, но пътеката ми е позната и ще се опитам да изляза на х.Тъжа. В х.Тъжа ли ще сте или в х.Мандрата. Има много добри условия в х.Мандрата. Там бях на 20 Октомври.
Извини ме, забравих да ти благодаря за поканата. 

pa4obar

• Jr. Member
  • **
« Отговор #78 -: 03 Декември 2012, 11:55:49 am »
Ще бъдем на х.Тъжа!Мандрата е затворена за през зимата ,а и традицията ни е да сме на х.Тъжа...ПОЗДРАВИ!!!

meco puh

• Hero Member
« Отговор #79 -: 14 Декември 2012, 14:18:08 pm »
Ще бъдем на х.Тъжа!Мандрата е затворена за през зимата ,а и традицията ни е да сме на х.Тъжа...ПОЗДРАВИ!!!
Моля те, провери и ми отговори: Движи ли се този автобус в 07,20 часа, От Севлиево за Априлци? Има ли промяна в часа? Извини ме за безпокойството.

pa4obar

• Jr. Member
  • **
« Отговор #80 -: 17 Декември 2012, 12:02:18 pm »
Автобуса си го има!!!Но ти можеш да изчакаш на паркинга на "Кауфланд"...Ще има коли и свободни места в които да се качиш...Аз ще тръгна по рано по ръба на "Мара Гидик",и ще се видим в хижата...Ще се оглеждат за теб.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #81 -: 17 Декември 2012, 13:28:06 pm »
Автобуса си го има!!!Но ти можеш да изчакаш на паркинга на "Кауфланд"...Ще има коли и свободни места в които да се качиш...Аз ще тръгна по рано по ръба на "Мара Гидик",и ще се видим в хижата...Ще се оглеждат за теб.

Благодаря. Аз ще пристигна там около 07,15 часа с още един. Ако се намери място в колите ще се качим, разбира се ще си платим. Не искам да съм гратисчия или автостопаджия. Ти ако имаш възможност разговаряй с шофьорите, че ако няма места, да не изпуснем и автобуса. Извини ме за неприятностите които ти създавам.

pa4obar

• Jr. Member
  • **
« Отговор #82 -: 18 Декември 2012, 20:49:01 pm »
Здравейте отново! Достатъчно коли и места ще има така че за транспорта не се притеснявай! Ще се оглеждат за вас! А вие гледайте за хора с дрехи на ПСС,или с раници... ;)

meco puh

• Hero Member
« Отговор #83 -: 18 Декември 2012, 21:28:42 pm »
Здравейте отново! Достатъчно коли и места ще има така че за транспорта не се притеснявай! Ще се оглеждат за вас! А вие гледайте за хора с дрехи на ПСС,или с раници... ;)
Благодаря ти много. Само се моля, да не се случи нещо.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #84 -: 18 Декември 2012, 21:43:51 pm »
pa4obar, имаш лично съобщение. Там писах и телефонния си номер.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #85 -: 24 Декември 2012, 15:43:47 pm »
Хайде да спрем вече да пишем,А???Зимата беше студена и снеговита,пролетта беше дъждовна,лятото е горещо...Все проблеми и извинения...С "Дискавъри" в къщи е най добре-А???   ЧАО
Момчета, не ви е писано да се видите. Съдбата е това. При мен е същото последните няколко години. Ако пожелая нещо силно то задължително не става. Не се упреквайте един друг. Ако го желаете истински то рано или късно ще стане.
.
Hobo, не вярвам да си пророк, но ти позна. Ние с Пламен (Pa4obar) се срещнахме. Срещата се състоя 26 години след случката. Все още не мога да асимилирам всичко, около моя герой на живота . Убеден съм, че в живота на всеки има един герой. В моя той е Пламен. Края на този разказ ще го пиша след няколко дена. Имам време, всичко помня, но искам мааалко да се успокоя.

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #86 -: 24 Декември 2012, 19:50:29 pm »
Hobo, не вярвам да си пророк, но ти позна. Ние с Пламен (Pa4obar) се срещнахме. Срещата се състоя 26 години след случката. Все още не мога да асимилирам всичко, около моя герой на живота . Убеден съм, че в живота на всеки има един герой. В моя той е Пламен. Края на този разказ ще го пиша след няколко дена. Имам време, всичко помня, но искам мааалко да се успокоя.

Мечо искрено се радвам за успеха и с нетърпение очаквам твоя "доклад". С пожелание са васели празници сред добри приятели и близки на сърцето хора.

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #87 -: 24 Декември 2012, 23:27:11 pm »
Hobo, не вярвам да си пророк, но ти позна.

Хах, никакъв пророк не съм аз. Точно след последната ви уговорка не смеех даже да я спомена, сакън да не се развали пак нещо. Като чух новините каква е снежната обстановка в разградска област и за напълно забранения транспорт точно това си помислих: Язък, пак няма да стане работата. Обаче добре, че не съм пророк ;D. Искрено се радвам, че най-после сте се срещнали. Дано не сте разочаровани един от друг след толкова надяване. Ще чакам с нетърпение да разкажете и двамата как е преминала срещата.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

meco puh

• Hero Member
« Отговор #88 -: 24 Декември 2012, 23:47:38 pm »
Срещата ще я опиша, разбира се. Зарадва ме последното изречение на моя герой: "Дано да не минат още 26 години до следващата ни среща". Цифрата 94 ми изглежда недостижима, както и да си стискам зъбите. А това означаваше, повече да не се срещнем. Неее, пак ще се срещнем, но след като ви опиша последната среща. Ето, това обещание за нови срещи ще ме накара да си стискам зъбите за здраве и по-дълъг живот, и да не е 94.

pa4obar

• Jr. Member
  • **
Re: Воля и мъжество
« Отговор #89 -: 09 Декември 2013, 21:21:12 pm »
Хей,Мечо...!!!Здравей...!!!Видяхме се,но ми се иска отново да се случи.Ние отново ще излизаме на х.Тъжа и исках да те поканя да дойдеш а и тези които могат...Това ще се случи на 21ви и 22ри декември!!!Ще станат 27год. от случката...Просто да се съберем!!! :)