Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Мечо, всеки твой разказ е къде по-вдъхновяващ от предишните. Ще ми се да се съберем и да се качим на някоя хижичка в снега, с греяно винце и боботеща печка и да ми разказваш цяла нощ.
Това е разказ за обрат в моя туристически живот. Искам да я четат и тези, които подозираха, че „meco puh “не е минавал маршрута от х.Тъжа до х.Плевен на сняг.
Цитат на: meco puh в 07 Януари 2012, 00:57:06 amТова е разказ за обрат в моя туристически живот. Искам да я четат и тези, които подозираха, че „meco puh “не е минавал маршрута от х.Тъжа до х.Плевен на сняг.Ти си широко скроен човек. Да не ти пука! Продължавай да пишеш! Мотивираш, както мен, така и много други като мен. Разказвай колкото може повече. Пиши по-често и за екипировката с която ходиш в планината. Нека се види, че не найлона е определящ, а ЧОВЕКА!
Мечо, да отговоря и аз. Учудвам се, че ти пука. За мен пък какви неща се пишат или пишеха хахахха Човек не е ли на един шамар растояние, струва ли си да се вслушваме сериозно в бръщолевенето му най-малко, хеле пък то то да ни причинява негативни емоции. Има двама трима в планинарите дето наистина мазолите по ръцете им / разбирай придобити както се сетиш от цялата гама на мануални приключения/ са по-корави от тея на петите, ама какво от туй...Поздрави.п.п. Като стар форумен вълк да кажа... чаз съм наблюдавал, че във виртуалните компании по интереси /поне в тея за планински туризъм/ винаги има няколко чвора, а като цяло масата е свясна.