Автор Тема: Защо изкачихме връх Ботев за 4 дни  (Прочетена 5288 пъти)

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
Re:Защо изкачихме връх Ботев за 4 дни
« Отговор #15 -: 12 Януари 2012, 23:22:36 pm »
Мечо, да отговоря и аз. Учудвам се, че ти пука. За мен пък какви неща се пишат или пишеха хахахха ;D Човек не е ли на един шамар растояние, струва ли си  да се вслушваме сериозно в бръщолевенето му  най-малко, хеле пък то то да ни причинява негативни емоции. Има двама трима в планинарите дето наистина мазолите по ръцете им ;D ;D ;D / разбирай придобити както се сетиш от цялата гама на мануални приключения/ :D са по-корави от тея на петите, ама какво от туй...Поздрави.
п.п. Като стар форумен вълк да кажа... чаз съм наблюдавал, че във виртуалните компании по интереси /поне в тея за планински туризъм/ винаги има няколко чвора, а като цяло масата е свясна.
да мею другото и на мен ми направи  впечатление това с мазолите по ръцете. :Д на някои хора и затва от*бах да пиша в планинарския форум :)
P.S. а и да мерси на мечо пух които ми помогна за регистрацията тук и един поздрав за него
Улучи в десятката. Не може да има по красив поздрав, от това пръскало! Честитя, идването ти във форума. Желая да се срещнем в района на вр.Ботев. 

psylocibe

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 14
« Отговор #16 -: 13 Януари 2012, 00:28:45 am »
напролет кат има повече вода пръскалото съм обещал на мойта планинарка да я водя :) тогава може и да се засечем

meco puh

• Hero Member
« Отговор #17 -: 17 Януари 2012, 23:01:29 pm »
напролет кат има повече вода пръскалото съм обещал на мойта планинарка да я водя :) тогава може и да се засечем
Когато решиш да тръгнеш нагоре, ми се обади, ще се видим. Не зная колко си запознат с района на пръскалото и района на вр. Ботев, но е най-приятно да си там след 1 Юни. Там, тогава е пролет. Миналото лято от 5 до 7 Юни с мой приятел бяхме на масива Равнец. Току що раззеленена планина, с най-различни цветчета, нямат описване.

psylocibe

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 14
« Отговор #18 -: 17 Януари 2012, 23:09:13 pm »
еми то мойта идея за напролет принципно не е само за пръскалото и ботев ми от
баба се по билото - вежен-купена и до ботев

meco puh

• Hero Member
« Отговор #19 -: 17 Януари 2012, 23:21:34 pm »
От сега твърдо не мога да ти обещая, но има вероятност поне в част от този маршрут да те придружа.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #20 -: 14 Октомври 2012, 15:22:07 pm »
еми то мойта идея за напролет принципно не е само за пръскалото и ботев ми от
баба се по билото - вежен-купена и до ботев
Лятото почти отмина. Сега е ред да те питам: Направи ли го? Ако не си, няма да те урекна, млад си, имаш време.
Но, ако си го направил и не си писал във форума, преди или след похода, не можеш да се оправдаеш. Нямаш оправдание.
Ако мислиш да го направиш, не пропускай да пишеш във форума, иначе...
Писах в този форум, в една друга тема, че с непознати от Враца(пожелахме да сме заедно), ще се изкачим на вр.Ботев на 19 Октомври. Ако има желаещи моля, могат да се присъединят, и ти си в числото.