Автор Тема: Воля и мъжество  (Прочетена 23071 пъти)

godji307

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 30
Re:Воля и мъжество
« Отговор #30 -: 18 Декември 2011, 19:35:35 pm »
И аз не успях да отида.... :(

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
« Отговор #31 -: 31 Декември 2011, 21:35:44 pm »
pa4obar, съжалявам много, не можах да дойда на Тъжа, дърто магаре, намерих кога да се разболея.
Честитя ти новата година и пожелавам много радости и щастие през 2012 година. Пожелавам и на всички форумци същото. Непременно ще се видим. На път към Априлци често минавам през Севлиево.
Рових си из снимките и успях да намеря три от същия ден, деня на твоето завръщане. Ще ги публикувам тук, след няколко дни.

Zyzzka

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #32 -: 25 Април 2012, 21:58:18 pm »
Е хайде де, април месец е, историята продължава :) Заинтригувахте ме и спряхте на интересното...Срещнахте ли се? Къде са снимките? :)
Бях се регистрирала отдавна, но прочетох тази вълнуваща история и реших да ви напомня за нея...чакам продължението :)
Не съм прочела много теми във форума, но в тези, които прочетох не участваха жени. По принцип приятелят ми се вълнува от бушкрафт и тъй като съм податлива, се зарибих и аз, единственият ми проблем е, че ме е страх да спя на палатки, но се боря старателно :)

Та...здравейте всички ! :) Много ще се радвам да продължите историята.. А ако форума все пак е No women allowed.. ще се оттегля смирено и ще продължа да ви чета и да се уча от вас! :)

ko54

• Hero Member
  • Публикации: 1415
    • Недвижими имоти в България
« Отговор #33 -: 25 Април 2012, 23:04:40 pm »
Добре дошла, Zyzzka!

Форумът не е "No women allowed...", напротив.  
Огънят грее и свети, а телевизорът само свети и то само от едната страна.          

meco puh

• Hero Member
« Отговор #34 -: 26 Април 2012, 00:05:31 am »
Е хайде де, април месец е, историята продължава :) Заинтригувахте ме и спряхте на интересното...Срещнахте ли се? Къде са снимките? :) ...
Добре дошла, радвам се, че влизате във форума.
Съжалявам много, аз съм виновника, да не можем да се срещнем. Трябваше да се срещнем на х. Тъжа на 18 Декември, но избрах точно нея дата да се разболея(грип). Това бе по време на строежа на нашето заслонче "Бърлогата".
Бъдете сигурни, че разказа ще има продължение това лято.

Zyzzka

• Newbie
  • *
« Отговор #35 -: 26 Април 2012, 12:41:48 pm »
Благодаря! :) Е значи, ще чакам продължение! Все пак тепърва ще се открие туристическия сезон за някой, за други вече е открит :) Надявам се, че тази година и аз ще мога да видя и покажа някое прекрасно българско кътче и да мога да проявя поне малко от вашата смелост!! :) И още нещо, моят приятел иска да изкачим връх Ботев, meco puh ще има ли качване тази година, да се присъединим към групата? :)

meco puh

• Hero Member
« Отговор #36 -: 27 Април 2012, 22:42:19 pm »
Завърнах се преди малко от туризъм. За два дни обиколихме доста места: Пещерите Бачо Киро и Съева дупка, Крушунските водопади и Хотнишки водопад, Етъра. Дори ми се разсърдиха, че караме на "тъгъ-дъг". И двата дни обядвахме около 15 часа, но затова ще разкажа понататък, когато имам повече време. Утре трябва да ремонтирам старата "кранта", моята ЛАДА. А за Ботев, почти е сигурно първото изкачване на 25 Май или на 1 Юни. Всеки може да се присъедини, че да направим групичка. Иначе тръгвам сам. Няма да забравя да се обадя за точната дата и маршрута, чрез ЛС.

godji307

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 30
« Отговор #37 -: 27 Април 2012, 23:29:22 pm »
Напиши датата в темата,може да дойдем с Пламен... ;)

meco puh

• Hero Member
« Отговор #38 -: 28 Април 2012, 15:38:53 pm »
Мислех да тръгна от юг, но заради идеята мога и от Априлци. Датата е решена, 25 Май, но при много лоша прогноза може да се отложи с една седмица.
godji307, на теб и Пламен ще се обадя специално, седмица по-рано.
Zyzzka, aко дойдете ще имате възможност да се запознаете с героя от "Воля и мъжество"

Zyzzka

• Newbie
  • *
« Отговор #39 -: 29 Април 2012, 11:26:30 am »
Добре meco puh, сега ще вкарам в действие уговарянето на приятеля ми за конкретната дата и ще пиша допълнително. Ще се радвам ако се катеря с опитни водачи като вас и най-вече да се запозная с главният герой на този разказ :). Голямата цел на приятеля ми е Ком -  Емине, но смятам да понатрупам малко сила и опит с по-малки преходи и опитни хора, преди да преминем към Ком-Емине.
Извинявам се, че не се представих в началото - казвам се Зорница, на кратко Зуза, на 25 години съм от Свиленград. До скоро учих и живях в София, сега реших да се върна в родния край и да опозная нашата местност - Сакар, Странджа... Така че, добре сте дошли по всяко време. :)

meco puh

• Hero Member
« Отговор #40 -: 29 Април 2012, 22:10:40 pm »
Зуза, добре дошла във форума. Много ми е приятно, че ще мога да привлека двама нови желаещи да минат Ком Емине. Ако успея да привлека повече туристи, задоволствието ми ще е по-голямо. Много членове във форумите бягат от шума в града. Разбирам ги, но аз не съм от тях. Колкото повече туристи по пътеките, толкова по-ми е приятно. Аз, тишината я имам и там, където живея, затова избягах от града. Планината е на всички, не само на тези, които желаят тишина, трябва да сме търпими. Ще ми бъде приятно да се срещнем в Подбалкана, например в село Тъжа и от там да поемем към х.Тъжа. Убеден съм, моите хора от Севлиево, ще предпочетат Арилци-х.Тъжа. Бих тръгнал с тях, но аз ще поема през с.Тъжа заради вашето желание да се включите. Все ми е едно от къде.
А за вашето желание за Ком Емине ще разговаряме, ако успеем да се срещнем. Готов съм да помогна на всеки, тръгнал по това предизвикателство наречено КЕ, с каквото мога. Сега съм по-здрав от всякога, като съм успял да преодолея това предизвикателство. Поздравете вашия приятел и му кажете , че ще успее да мине Ком Емине с малко шанс, без който никой не може.  

pa4obar

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 21
  • Където има воля има и път.
« Отговор #41 -: 16 Май 2012, 17:32:28 pm »
Здравейте отново!Прочетох как се уговаряте и ми харесва идеята за едно излизане.Имам едно предложение-събиране на х.Триглав на 25.05.2012,на другия ден при хубаво време-без гръмотевици де,през връх Триглав на х.Тъжа или х.Мазалат но от х.Мазалат прибирането ще е по трудно с транспорта.???

meco puh

• Hero Member
« Отговор #42 -: 17 Май 2012, 01:13:02 am »
Здравейте отново!Прочетох как се уговаряте и ми харесва идеята за едно излизане.Имам едно предложение-събиране на х.Триглав на 25.05.2012,на другия ден при хубаво време-без гръмотевици де,през връх Триглав на х.Тъжа или х.Мазалат но от х.Мазалат прибирането ще е по трудно с транспорта.???
Уговорката вече е факт. Тръгваме на 24 Май от Карлово. В най-добрия случай на 25 ще съм на заслон Ботев. На 26 мога да бъда на х. Тъжа или при по-добри условия на Триглав. Отговори ми, можем ли да се срещнем на Тъжа  или на Триглав на 26 Май?
Ако моите спътници се откажат от похода, вече знам, къде и как да те намеря. Ако пък те се съгласят, на което не вярвам, мога да си променя маршрута за да те срещна.
Сега ми предстои да питам моите спътници, дали ще се изкачваме или се отказват. Ще ти съобщя. 

pa4obar

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 21
  • Където има воля има и път.
« Отговор #43 -: 18 Май 2012, 13:28:36 pm »
Добре,съгласен съм да се видим на х.Тъжа на 26ти.Само се обадете за места защото Чочо ми каза че ще има групи,да не стане проблем с нощувката.То на хижа винаги има места но все пак. ЧАО   

meco puh

• Hero Member
« Отговор #44 -: 18 Май 2012, 21:35:55 pm »
Добре,съгласен съм да се видим на х.Тъжа на 26ти.Само се обадете за места защото Чочо ми каза че ще има групи,да не стане проблем с нощувката.То на хижа винаги има места но все пак. ЧАО   
Ето какво е положението: Zyzzka, няма да може да дойде. Тримата от Търговище са съмнителни поради лошо време. Ако тримата кажат твърдо не, аз ще дойда в Севлиево, ще се срещнем там и ще тръгна с теб. Няма значение, дали към Мазалат или към Тъжа. Аз ще ти се обадя в понеделник. Ако ти кажеш, че времето е лошо, тогава аз ще отложа моето ходене със седмица.