Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Аз също се интересувам от такива местенца по морето където няма да ме подгонят местните но и да се достига без кола с неособено дълъг преход защото всичко трябва да се носи на гръб.Времето за тези неща вече отминава но нали има надежда и за другото лято.Добре е да съм на ясно по рано.Интересно ми е и как се отнасят към нелегалното преспиване с палатка и в близката Гърция.
Имам само един проблем с който не мога да се справя -хъркам и то доста силно а нощно време се чува много по на далеч поради тишината.
То си е така но откакто се помня проблемите ми са с двуногите...
А и обикновено всеки от групата влачи кой хладни, кой огнестрелни "въдици", а някои и двете.
Ако група - да.Ами ако си сам самичек в диво място?
Преди всичко тихо предвижване.Скромна екипировка и спокойно и сдържано поведение при среща на отделни индивиди.Ранна вечеря без много външни ефекти на друго място а след това опъване на палатката непосредствено преди притъмняване,по далече от пътеката без неразумно светене и шум .Слушане само с една слушалка например на радио възможно най-тихо.Никога в движение освен в култивирана обстановка.Телефон на вибрация ,тихи и ограничени разговори но не когато всичко утихне през нощта.