Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Ах ти, Vanjo, ... Сeгa за наказание дето толкова време се скатаваше, давай напиши и манджата каква я носехте, за колко дена, колко тежка и ако може с повече подробности.
Бая скрити литературни таланти май има в този форум! Много съдържателно и интелигентно написано, браво!
...ПП2 Приемам оплювки, одумки и най-паче почерпка ...
За meco puh,Това за скърцането на леглото е наистина истина! Проверено, да ги ева и креватите, пружините и всички матраци барабар!Днес гледах някъде си, че някакъв си французин кара яко колело(пардон, велосипед) на 101-годишна възраст!!! Най ме отчая факта, че той бил пил само червено вино и, .... ухажвал форевър и непрерывно жени и дами.В аспекта на горепосоченото, предлагам на форума да отказваме категорично да приемаме акъл от някакви си 68-годишни младежи... В смисъл, че вината се приема само с мезетата...vanjo, респект за снимките, все едно, че и аз там съм бил. Ще ти бъда благодарен, ако дадеш линк към общата снимкова база. Ние, офисните бушкрафтъри, ще ти бъдем благодарни!