Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Ще коментирам темата и аз..От много скоро се регистрирах тук и ми е интересно.Относно Бушкрафтът ....Аз лично не се взимам за бушкрафтър заради това , че аз не поддържам екипировката с която разполагате вие.. Вашата е доста по усъвършенствана за този стил разходки в гората .. Аз също излизам и то доста но ползвам ловна екипировка - раница нож съдове за вода и храна .. доста по примитивно от колкото един бушкрафтърски екип.Но напълно ме удоволетворява и се радвам на излетите който практикувам..А относно бушкрафтът , това е едно красиво хоби и този който се смята за тъкъв е редно да има абсолутно всичко, което му докарва удобства в ТАЙГАТА ..Така че вие преценете далиимам мясо тук ии не ,...
http://www.youtube.com/watch?v=BQ0fLxxDZxQЕдин интересен филм
То хубаво да сме антинайлонени или антиконсуматори, но имам чувството, че скоро някой ще се усети и ще се на мърда и в тая ниша. И утре ще осъмнем с марка, която произвежда топ туристическо облекло от естествени материи и съм сигурен, че цените им ще бият тия на синтетиката, както е с разните му био магазини...