Автор Тема: Къде сте приятели?  (Прочетена 2066 пъти)

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
Къде сте приятели?
« -: 19 Май 2012, 22:34:22 pm »
Доста отдавна не ви чувам гласчето. Къде сте? От уважение към човека не споменавам имена, но ми е интересно, защо ни обърнахте гръб? Какво се случи? Аз само питам, отговор не чакам. Такива ли сме хора, няма ли поне малко остатък от добри чувства? Ако съм прекалил, извинете ме. Отговорете ми, къде сте?

Kent

• Sr. Member
  • Публикации: 351
Re:Къде сте приятели?
« Отговор #1 -: 19 Май 2012, 22:47:26 pm »
Прецизно си публикувам писанията в секциите по интереси. Какви приятели Мечо. Приятелите са по баирите. :)

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #2 -: 20 Май 2012, 00:45:34 am »
Мечо пух, приятел е много силна дума. Едва ли някой има през живота си повече от един, а ако са двама е щастливец. Ако става дума за общоизползвания смисъл на думата, ами тука сме. Радваме се на успехите и постиженията на нашите форумни приятели, страдаме с тях когато споделят неуспехите си. Не пишем много коментари, но това не означава, че не четем и не преживяваме. Радваме се и страдаме с пътеписите им.

Ние просто не искаме да превърнем форума в поредния форуен чат. Няма нищо по-тъпо от това да потърси човек някаква информация в търсачката. Да види заглавие на тема в някой форум, която точно касае неговото питане и след като прочете 20 страници от сорта...въх, язък, ади бе...да тегли една и да се махне от форума. Затова и пишем малко коментари да не разводняваме темите. Чата го правим във форумния чат.

Може би изпадаме в другата крайност. Не се притеснявайй. В този форум има много хора, които ти симпатизират и аз съм един от тях. Тези неща най-добре се усещат в изпитание. Нямаш си на представа колко хора се интересуваха за теб и как с вълнение следяха всяка твоя стъпка по време на прехода ти Ком-Емине.

А това дето го е писал Кент, че приятелите са по баирите няма да го коментирам. Истински хора има навсякъде. Не знам какво те провокира да отвориш тази тема. Сигурно имаш защо. Бъди жив и здрав и не спирай да споделяш с нас своя планинарски, а защо не и житейски опит. Имаме какво да научим от теб.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

ko54

• Hero Member
  • Публикации: 1415
    • Недвижими имоти в България
« Отговор #3 -: 20 Май 2012, 08:00:27 am »
Тук сме си,  meco puh!

Огънят грее и свети, а телевизорът само свети и то само от едната страна.          

meco puh

• Hero Member
« Отговор #4 -: 20 Май 2012, 09:38:49 am »
... В този форум има много хора, които ти симпатизират и аз съм един от тях. Тези неща най-добре се усещат в изпитание. Нямаш си на представа колко хора се интересуваха за теб и как с вълнение следяха всяка твоя стъпка по време на прехода ти Ком-Емине.

... Истински хора има навсякъде. Не знам какво те провокира да отвориш тази тема. Сигурно имаш защо. Бъди жив и здрав и не спирай да споделяш с нас своя планинарски, а защо не и житейски опит. Имаме какво да научим от теб.
Аз усетих топлото ви посрещане, като се върнах от Ком Емине. Именно затова се обръщам към вас с думата приятели. Няма никаква провокация, просто помислих, че понамаля активноста във форума. Но, може на мен така да ми се е сторило.

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #5 -: 20 Май 2012, 15:43:52 pm »
Предполагам със затопляне на времето мнозина от нас, от "виртуални" стават реални и излизат все по-често сред природата поне с мен е така.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #6 -: 20 Май 2012, 18:38:02 pm »
Тези дни, ако някой е минавал към вр.Ботев, да ми каже колко сняг има. Около 24-25 мисля да се навъртя натам. Ще има ли нужда от котки?

BazilVenceslas

• Full Member
  • Публикации: 175
    • Туристическо дружество "Сърнена гора"- Стара Загора
« Отговор #7 -: 20 Май 2012, 20:05:22 pm »
Тези дни, ако някой е минавал към вр.Ботев, да ми каже колко сняг има. Около 24-25 мисля да се навъртя натам. Ще има ли нужда от котки?

В прогнозата пише, че имало незначително количество сняг - на преспи е останал само. А когато пътувам с влака към СФ и при ясно време се вижда Ботев, и от далече се вижда, че почти няма бяло.
Екипировката не прави туриста, само помага!

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 462
« Отговор #8 -: 21 Май 2012, 21:06:41 pm »
 :)Тука сме бе Мечо ама малко съм възпрепятстван да пиша

meco puh

• Hero Member
« Отговор #9 -: 21 Май 2012, 21:41:17 pm »
В прогнозата пише, че имало незначително количество сняг - на преспи е останал само. А когато пътувам с влака към СФ и при ясно време се вижда Ботев, и от далече се вижда, че почти няма бяло.
Благодаря Bazil, аз не мога да минавам, нямам път натам. Добре е, че поглеждаш към красавеца. Дано и валежите малко да понамалят.
cat, обади ми се когато имаш 3 свободни дни. Ще оставя всичко и ще те поведа към вр. Ботев. В никакъв случай няма да съжаляваш. Бях ти обещал.