Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
... В този форум има много хора, които ти симпатизират и аз съм един от тях. Тези неща най-добре се усещат в изпитание. Нямаш си на представа колко хора се интересуваха за теб и как с вълнение следяха всяка твоя стъпка по време на прехода ти Ком-Емине. ... Истински хора има навсякъде. Не знам какво те провокира да отвориш тази тема. Сигурно имаш защо. Бъди жив и здрав и не спирай да споделяш с нас своя планинарски, а защо не и житейски опит. Имаме какво да научим от теб.
Тези дни, ако някой е минавал към вр.Ботев, да ми каже колко сняг има. Около 24-25 мисля да се навъртя натам. Ще има ли нужда от котки?
Цитат на: meco puh в 20 Май 2012, 18:38:02 pmТези дни, ако някой е минавал към вр.Ботев, да ми каже колко сняг има. Около 24-25 мисля да се навъртя натам. Ще има ли нужда от котки?В прогнозата пише, че имало незначително количество сняг - на преспи е останал само. А когато пътувам с влака към СФ и при ясно време се вижда Ботев, и от далече се вижда, че почти няма бяло.