Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Аз мисля ,че не може да го узакониш.Ама не е и незаконно.То все едно да направиш пейка в гората и да искаш да я регистрираш някъде.Единственото незаконно е да използваш материали без разрешение.
Как да узаконим направеното? Документ за това, че е наш, не искаме. Само някой да не каже, че това е незаконно и да събори нашата рожба. Да, тя е наша рожба и много ни е ценна.Моля помогнете ни. Заслони в област Разград мисля, че няма, имаше преди 1989 година един в местността "Пчелина" до Разград, вече не съществува. Иние искаме при лоши атмосферни условия да оцелеем някъде.
Цитат на: scrooge в 13 Януари 2012, 23:26:33 pmАз мисля ,че не може да го узакониш.Ама не е и незаконно.То все едно да направиш пейка в гората и да искаш да я регистрираш някъде.Единственото незаконно е да използваш материали без разрешение.Благодаря skrooge, материалите(няколко салкъмови дереци) са разрешени, макар и устно. Писмено няма нищо на лице.
Цитат на: scrooge в 13 Януари 2012, 23:26:33 pmАз мисля ,че не може да го узакониш.Ама не е и незаконно.То все едно да направиш пейка в гората и да искаш да я регистрираш някъде.Единственото незаконно е да използваш материали без разрешение.Само за протокола, оказа се, че не само е възможно на теория, но и на практика. Пресен случай за мен е издаването на нотариален документ за незаконно построени беседки в защитена територия . как се прави далаверката ето и рецептата за нея:1. Намирате връзки с местният губернатор (областен управител)2. Намира те си 3-ма кошаревски свидетели.В резултат получавате нотариално за незакония обект Така стават нещата в нашата държава
Мечо Пух, изфукай се де. Дай някоя снимчица че зависта ни да е по-голяма Ако пък снимаш и групата в действие.....