Автор Тема: Всякакви снимки  (Прочетена 67844 пъти)

zLaGaD

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 24
Re: Всякакви снимки
« Отговор #330 -: 23 Септември 2015, 22:26:02 pm »
Драги ДонЦеци, откъде е това?
Тия дни ще се отчета и аз, честна комсомолска!

donzezi

• Jr. Member
  • **
« Отговор #331 -: 26 Септември 2015, 22:22:15 pm »
Те това съм аз .
Язовир Кърджали при село Китница.
Отсреща е връх Бездивен .

gavra74

• Full Member
  • Публикации: 200
« Отговор #332 -: 09 Октомври 2015, 07:29:59 am »
Е къ да не ти завиди човек....
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

gavra74

• Full Member
ВИДЯХ ГО С ОЧИТЕ СИ
« Отговор #333 -: 10 Октомври 2015, 18:37:56 pm »
Не че за сефте го виждам това чудо, но едно е в интернет, а друго си е да го видиш пред теб  :o . Ама едно 10-тина минути съм го гледал с увиснала мандибула - дали заради размера, дали заради цената... И аз незнам. Смятай колко съм се впечатлил щом чак като излазох от МОЛ си казах "Ама продавачката си беше гадже!!!"  ;D

Пояснявам, че серийния номер 002 означава, че има вече продадена една бройка в София. Като се продаде тая бройка ще пускат заявка за трета. Така че Mavrud - стига си се мотал, а купувай, че на хората им залежава стоката  :P  :P  :P
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

emil

• Sr. Member
  • Публикации: 275
« Отговор #334 -: 10 Октомври 2015, 20:46:29 pm »
Но няма оксижен! А и водомер няма, тъй че е 'гола 'вода. При цена, колкото за един автомобил е само за колекционери, дето събират куриози.
Човешкият мързел е двигател на прогреса!

gavra74

• Full Member
« Отговор #335 -: 10 Октомври 2015, 23:07:03 pm »
Е ти сея за 4 бона и оксижен искаш  :P Още малко и вгрсдена кафеварка ще искаш. Макар че за тия пари и искуствена вагина трябва да има  ;D

Mavrud

• Hero Member
  • Публикации: 570
Re: ВИДЯХ ГО С ОЧИТЕ СИ
« Отговор #336 -: 11 Октомври 2015, 14:55:12 pm »
Пояснявам, че серийния номер 002 означава, че има вече продадена една бройка в София. Като се продаде тая бройка ще пускат заявка за трета. Така че Mavrud - стига си се мотал, а купувай, че на хората им залежава стоката  :P :P :P
Gavra74 и да ми го подариш за именния ден (подсещам те, че по старому е в края на месеца - по новому е около годишнината на ВОСР) няма да го взема. Виж на някоя по проста чикийка или някое каракулаче + телешка "петалка" за тестване, няма да ти откажа.

Виж сега ако имах магазин за продажба на ножчета Венгер бих си доставил едно такова с рекламна цел да привличам клиенти. Между другото за първи път видях подобни сборни рекламни комплекти в края на миналия век. Тогава имах възможност да посетя родината на швейцарските ножчета за 2-3 дни. Обясняваха ми, че в определени магазини-работилнички можеш да си избереш размер и кои компоненти можеш да си поръчаш в едно ножче. Ако са съвместими - майсторът ти го сглобява пред теб и набива нитовете.  Цената естествено става като за по поръчка. Тогава въобще не ме интересуваха тези подробности, но сега ако имам възможност за сглобяване по поръчка бих се замислил.
Не се взимай толкова на сериозно.

ko54

• Hero Member
  • Публикации: 1415
    • Недвижими имоти в България
« Отговор #337 -: 12 Октомври 2015, 18:38:06 pm »
Е ти сея за 4 бона и оксижен искаш  :P Още малко и вгрсдена кафеварка ще искаш. Макар че за тия пари и искуствена вагина трябва да има  ;D

Огънят грее и свети, а телевизорът само свети и то само от едната страна.          

gavra74

• Full Member
Re: ВИДЯХ ГО С ОЧИТЕ СИ
« Отговор #338 -: 12 Октомври 2015, 19:12:01 pm »
Пояснявам, че серийния номер 002 означава, че има вече продадена една бройка в София. Като се продаде тая бройка ще пускат заявка за трета. Така че Mavrud - стига си се мотал, а купувай, че на хората им залежава стоката  :P :P :P
Gavra74 и да ми го подариш за именния ден (подсещам те, че по старому е в края на месеца - по новому е около годишнината на ВОСР) няма да го взема.

Колко дискретно си премълча кога точно се пада. Не бой се, нямам път към Бургас  :P  :P  :P

donzezi

• Jr. Member
  • **
« Отговор #339 -: 19 Октомври 2015, 23:09:30 pm »
Ето и една от най-красивите родни гъби .

Цялата поляна беше пълна с тях и със сърнели , които за жалост оставихме .
Има правило да не се берат гъби в близост на 5 метра от отровни такива !!!

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
« Отговор #340 -: 24 Октомври 2015, 23:50:46 pm »

donzezi

• Jr. Member
  • **
« Отговор #341 -: 11 Ноември 2015, 22:04:43 pm »

Родопите - връх Крашнел ,язовир Кричим и сатките .

gavra74

• Full Member
« Отговор #342 -: 12 Ноември 2015, 10:19:44 am »
Лобно място на Христо ботев

Монумента на връх Вола. Вижда се от пътя Мездра-Враца

donzezi

• Jr. Member
  • **
« Отговор #343 -: 17 Ноември 2015, 22:59:34 pm »
Връх Голяма Сютка - 2186 метра  Родопите.

gavra74

• Full Member
« Отговор #344 -: 18 Ноември 2015, 05:33:41 am »
Добре, че не сте носили и брадва. Иначе ако и нея бяхте забили до ножките...