Автор Тема: Да се представя  (Прочетена 18613 пъти)

Bore zlatoto

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 8
Re: Да се представя
« Отговор #75 -: 29 Януари 2013, 15:16:51 pm »
Здравейте, казвам се Борислав Златанов и съм от Сливница. Нов съм във форума. Отскоро се занимавам почти професионално със заточване на ножове - няма работа за хора като мен и ползвам уменията си да изкарам някой лев. Рисувам - добър пейзажист съм, понякога пиша някое и друго разказче или рима...Дърводелец съм, металист, малко и грънчар... Бих допълнил и леяр. Преди време работих и като реставратор на мебели от началото на 20 - ти век и на автомобили. Любимата ми дестинация е до 40-те години на 20-ти век. Работя в гипс, дърво и метал. Обожавам да снимам с телефон и фотоапарат. Бих се радвал да споделям опит с вас. Успех на този чудесен форум тук!

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
« Отговор #76 -: 29 Януари 2013, 16:11:21 pm »
Добре дошъл! Не се притеснявай, чувствай се като у дома си. Ще има какво да слушаме, какво да четем.

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #77 -: 29 Януари 2013, 17:03:26 pm »
Добре дошъл Боре, много пътешествия и споделени пътеписи  (снимки и
що не други неща)

Bore zlatoto

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 8
« Отговор #78 -: 29 Януари 2013, 17:21:06 pm »
Благодаря - добре заварили. Ще се радвам да се запознаем. Аз обикалям по пограничният район около Калотино и Станянци по поречието на р. Нишава. От тази година планувам да се пусна по р.Ерма с промиване на злато. Форумчето Ви е много актуално.

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #79 -: 29 Януари 2013, 20:28:00 pm »
Петре, Бориславе, добре дошли във форума! Ще се радваме ако споделите с нас как си изкарвате сред природата.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

ldsd69

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 5
« Отговор #80 -: 09 Май 2013, 20:23:08 pm »
Здравейте,съфорумници! ;D
Много скоро открих форума и съм много доволен от него.Научих много неща...
Казвам се Лъчезар Добрев,от Ловеч съм,семеен с едно дете.До момента не съм публикувал нищо  :-[,но мисля да наваксам.Интересите ми са към книги,история,ножове ,туризъм,риболов(малко) и др.
Желая успех на всички и много здраве!Ваш Лъчо  8).

Fat_Jim

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 58
« Отговор #81 -: 09 Май 2013, 23:40:53 pm »
Да се представя и аз - казвам се Ивайло Иванов, писател съм и живея във Варна.
Радвам се, че намерих този форум! :)
Обичам Природата и съм любител на планинския туризъм.

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #82 -: 10 Май 2013, 00:17:06 am »
Добре дошли, Лъчо, Иво. Прекрасно е, че все повече хора оценява това местенце. С пожелание за много походи, излети и весели приключения да споделяте тук.

Demonizer

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 27
« Отговор #83 -: 27 Юли 2013, 13:51:18 pm »
Добър ден на всички планинари/планинарки/планинарчета/туристи и любители на природата.  :D
Аз се казвам Найден,не съм нов във форума,но не съм се представял досега..мисля.
Утре има ли желаещи да качим Черни Връх? 8)

Kris De Monte

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 67
« Отговор #84 -: 13 Декември 2013, 12:40:37 pm »
Kазвам се Кристиян на 20 години от Варна,уча право, в свободното време спортувам-волейбол,фитнес,обичам фотографията ,творя доста с фотошоп,търгувам на дребно и др. неща за които в момента не се сещам...Това е извън интересите ми в сферата на заниманията сред природата/бушкрафта.
"Ако искаш живот като на филм,спри да живееш като по учебник ! К.П"

mosferatu

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 19
« Отговор #85 -: 21 Декември 2013, 00:44:58 am »
Здравейте!
Казвам се Галин Симеонов, принципно съм от гр. Дебелец обл. Велико Търново, но отскоро живея в гр. Варна. Набор '86, несемеен, технолог по месо, мляко, риба, птици и яйца като професия. Хобитата ми са правене на мезета, електроника, механични часовници, слушане на музика, поддръжка на компютри, всякакви ремонти, пиене на бира с приятели, история и разбира се разходки в природата. Намерих случайно форума (покрай кубинките, но това е друга тема ;)), но го чета с интерес и мисля, че е много полезен.

gavra74

• Full Member
  • Публикации: 200
« Отговор #86 -: 12 Октомври 2014, 16:59:27 pm »
Да драсна и аз няколко реда, а и да "събудя" темата.
Казвам се Николай, родом съм от Русе. В момента по стечение на обстоятелствата живея и работя в Шабла. По професия съм военнослужещ, по хоби шматка - дай ми раница, колело, планина/гора и ми глей сеира. Женен, с едно дете. За съжаление половинката ми не харесва мотането из горите (а за палатка не ще и да чуе) и се е налагало неведнъж да поставям на кантар хобито и семейството. Но пък малкия ще се окаже бушкрафтър - в парка всички деца са на катерушките, а той - с една сопа в храсталака.
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

nicko

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 35
    • Кулинарния ми блог :)
« Отговор #87 -: 08 Март 2015, 00:17:46 am »
Привет на всички! Някои от вас може и да ме помнят, други не. Преди няколко години за кратко бях активен тук във форума. За съжаление, покрай работата и още едно хоби, което се превърна от части също в работа не намирах много време да видя как се развиват нещата в това приятно място.

Казвам се Николай и съм от Добрич. Обичам всичко свързано с природата, както повечето от вас. Другото любимо хоби ми е фотографията с която се занимавам и професионално. Радвам се, че сте запазили форума жив и толкова уютен както си го спомням преди 2-3 години. :)

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #88 -: 15 Март 2015, 22:13:00 pm »
Помниме те, помним. ;D Благодаря за хубавите думи за форума и искрено се радвам, че се появи отново. Надявам се всичко при теб да е наред.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

nicko

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 35
    • Кулинарния ми блог :)
« Отговор #89 -: 15 Март 2015, 22:55:15 pm »
Привет, Hobo! Радвам се, че не сте ме забравили. :) При мен всичко е 5 и 1/2(да не казвам 6, че винаги има по нещо дребно  ;D). Надявам се, че и при тебе всичко е ОК. :)