Ние сме само част от Природата!
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгубил си
активационния е-мейл
?
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс
КОХАНСКИ
, а не Кочански!
Начало
Forum
Помощ
Търси
Вход
Бушкрафт България
»
Други форуми
»
Миш Маш
»
Да се представя
« назад
напред »
Формат за разпечатване
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
Автор
Тема: Да се представя (Прочетена 18598 пъти)
Bore zlatoto
Jr. Member
Публикации: 8
Re: Да се представя
«
Отговор #75 -:
29 Януари 2013, 15:16:51 pm »
Здравейте, казвам се Борислав Златанов и съм от Сливница. Нов съм във форума. Отскоро се занимавам почти професионално със заточване на ножове - няма работа за хора като мен и ползвам уменията си да изкарам някой лев. Рисувам - добър пейзажист съм, понякога пиша някое и друго разказче или рима...Дърводелец съм, металист, малко и грънчар... Бих допълнил и леяр. Преди време работих и като реставратор на мебели от началото на 20 - ти век и на автомобили. Любимата ми дестинация е до 40-те години на 20-ти век. Работя в гипс, дърво и метал. Обожавам да снимам с телефон и фотоапарат. Бих се радвал да споделям опит с вас. Успех на този чудесен форум тук!
Активен
meco puh
Hero Member
Публикации: 540
«
Отговор #76 -:
29 Януари 2013, 16:11:21 pm »
Добре дошъл! Не се притеснявай, чувствай се като у дома си. Ще има какво да слушаме, какво да четем.
Активен
Ком Емине 1987 год
Ком Емине 2011
Ком Емине 2013
vanjo
Hero Member
Публикации: 854
«
Отговор #77 -:
29 Януари 2013, 17:03:26 pm »
Добре дошъл Боре, много пътешествия и споделени пътеписи (снимки и
що не други неща)
Активен
Bore zlatoto
Jr. Member
Публикации: 8
«
Отговор #78 -:
29 Януари 2013, 17:21:06 pm »
Благодаря - добре заварили. Ще се радвам да се запознаем. Аз обикалям по пограничният район около Калотино и Станянци по поречието на р. Нишава. От тази година планувам да се пусна по р.Ерма с промиване на злато. Форумчето Ви е много актуално.
Активен
Hobo
Hero Member
Публикации: 820
«
Отговор #79 -:
29 Януари 2013, 20:28:00 pm »
Петре, Бориславе, добре дошли във форума! Ще се радваме ако споделите с нас как си изкарвате сред природата.
Активен
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!
ldsd69
Jr. Member
Публикации: 5
«
Отговор #80 -:
09 Май 2013, 20:23:08 pm »
Здравейте,съфорумници!
Много скоро открих форума и съм много доволен от него.Научих много неща...
Казвам се Лъчезар Добрев,от Ловеч съм,семеен с едно дете.До момента не съм публикувал нищо
,но мисля да наваксам.Интересите ми са към книги,история,ножове ,туризъм,риболов(малко) и др.
Желая успех на всички и много здраве!Ваш Лъчо
.
Активен
Fat_Jim
Jr. Member
Публикации: 58
«
Отговор #81 -:
09 Май 2013, 23:40:53 pm »
Да се представя и аз - казвам се Ивайло Иванов, писател съм и живея във Варна.
Радвам се, че намерих този форум!
Обичам Природата и съм любител на планинския туризъм.
Активен
vanjo
Hero Member
Публикации: 854
«
Отговор #82 -:
10 Май 2013, 00:17:06 am »
Добре дошли, Лъчо, Иво. Прекрасно е, че все повече хора оценява това местенце. С пожелание за много походи, излети и весели приключения да споделяте тук.
Активен
Demonizer
Jr. Member
Публикации: 27
«
Отговор #83 -:
27 Юли 2013, 13:51:18 pm »
Добър ден на всички планинари/планинарки/планинарчета/туристи и любители на природата.
Аз се казвам Найден,не съм нов във форума,но не съм се представял досега..мисля.
Утре има ли желаещи да качим Черни Връх?
Активен
Kris De Monte
Jr. Member
Публикации: 67
«
Отговор #84 -:
13 Декември 2013, 12:40:37 pm »
Kазвам се Кристиян на 20 години от Варна,уча право, в свободното време спортувам-волейбол,фитнес,обичам фотографията ,творя доста с фотошоп,търгувам на дребно и др. неща за които в момента не се сещам...Това е извън интересите ми в сферата на заниманията сред природата/бушкрафта.
Активен
"Ако искаш живот като на филм,спри да живееш като по учебник ! К.П"
mosferatu
Jr. Member
Публикации: 19
«
Отговор #85 -:
21 Декември 2013, 00:44:58 am »
Здравейте!
Казвам се Галин Симеонов, принципно съм от гр. Дебелец обл. Велико Търново, но отскоро живея в гр. Варна. Набор '86, несемеен, технолог по месо, мляко, риба, птици и яйца като професия. Хобитата ми са правене на мезета, електроника, механични часовници, слушане на музика, поддръжка на компютри, всякакви ремонти, пиене на бира с приятели, история и разбира се разходки в природата. Намерих случайно форума (покрай кубинките, но това е друга тема
), но го чета с интерес и мисля, че е много полезен.
Активен
gavra74
Full Member
Публикации: 200
«
Отговор #86 -:
12 Октомври 2014, 16:59:27 pm »
Да драсна и аз няколко реда, а и да "събудя" темата.
Казвам се Николай, родом съм от Русе. В момента по стечение на обстоятелствата живея и работя в Шабла. По професия съм военнослужещ, по хоби шматка - дай ми раница, колело, планина/гора и ми глей сеира. Женен, с едно дете. За съжаление половинката ми не харесва мотането из горите (а за палатка не ще и да чуе) и се е налагало неведнъж да поставям на кантар хобито и семейството. Но пък малкия ще се окаже бушкрафтър - в парка всички деца са на катерушките, а той - с една сопа в храсталака.
Активен
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква
nicko
Jr. Member
Публикации: 35
«
Отговор #87 -:
08 Март 2015, 00:17:46 am »
Привет на всички! Някои от вас може и да ме помнят, други не. Преди няколко години за кратко бях активен тук във форума. За съжаление, покрай работата и още едно хоби, което се превърна от части също в работа не намирах много време да видя как се развиват нещата в това приятно място.
Казвам се Николай и съм от Добрич. Обичам всичко свързано с природата, както повечето от вас. Другото любимо хоби ми е фотографията с която се занимавам и професионално. Радвам се, че сте запазили форума жив и толкова уютен както си го спомням преди 2-3 години.
Активен
Hobo
Hero Member
Публикации: 820
«
Отговор #88 -:
15 Март 2015, 22:13:00 pm »
Помниме те, помним.
Благодаря за хубавите думи за форума и искрено се радвам, че се появи отново. Надявам се всичко при теб да е наред.
Активен
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!
nicko
Jr. Member
Публикации: 35
«
Отговор #89 -:
15 Март 2015, 22:55:15 pm »
Привет, Hobo! Радвам се, че не сте ме забравили.
При мен всичко е 5 и 1/2(да не казвам 6, че винаги има по нещо дребно
). Надявам се, че и при тебе всичко е ОК.
Активен
Формат за разпечатване
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
« назад