Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
А какви са конете, от които споменаваш, че се притесняваш? Вече от няколко места чувам, че високо в планината има стада от диви коне и ми звучи много невероятно. Вярно ли е това, или са стада на примерно дървосекачи, пуснати да пасат на свобода?
...Дано не прозвучи глупаво, но аз нямам опит в дългодневни походи в планината...
Аз свеждам глава, за да им кажа, че бяха велики, но не благоразумни.
С жената говорихме от Емине до Котел. Ако е по това време може да се мернем по пътя. Емине-Котел ми е най-атрактивна част. ЦБ ми е писнал /освен два три нюанса/ а до запад далеко. Поздрави.
Мто зимата много ентусиасти има. И теоретици. Защо да е трудния, едни мои го правиха 90-те години доста успешно май два пъти. Като излезеш от хендеците след Котел и си ти.
...От тона ти усещам, че ще успееш, със или без компания. Толкова богатства има по тази Пътека, че човек когато и да стъпи на нея винаги ще намери нещо ценно за себе си. Но много хоря намат "очи" да ги видят.Както писах в другия форум тази година съм планирал един 4-дневен преход от Връшка чука до Петрохан за да "затворя" и последната, може би най-непозната част на Балкана. Приключи ли благополучно всичко обаче усещам, че ще имам трудности да не продължа след Петрохан по митичната червена маркировка...Желая ти успех и спорна крачка!