Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Ми кубинки си земи. Хем са с естествена мембрана. Или едни кецове с дебела подметка от пазара или маратонки.Ако искаш кубинки, чети статията за информация, а после прочети едно моя тепа, за как се разтъпкват кубинки.Ний от тея марки обувки дето си изброил не разбираме, все профани сме тука. Всички сме от провинция, нерди ти Софето.
казвайте сега ...който му разбира декакви 4епици да си купя за елбруссамо не по4вайте пак с ла спортиватаи неща да са с мембраниха сегааа
Цитат на: kol4o в 22 Април 2012, 18:37:42 pmказвайте сега ...който му разбира декакви 4епици да си купя за елбруссамо не по4вайте пак с ла спортиватаи неща да са с мембраниха сегаааПонеже знам, че във форума има съфорумници изкачвали Елбрус, както и такива били не за един ден на над 4000 метра нека променим малко въпроса. Хора с какви обувки бяхте обути? Какво носехте под обувките? Имам в предвид чорапи, стелки... Нека всеки сподели и така да помогнем на kol40 в подготовката му за Елбрус.
Понеже знам, че във форума има съфорумници изкачвали Елбрус, както и такива били не за един ден на над 4000 метра нека променим малко въпроса. Хора с какви обувки бяхте обути? Какво носехте под обувките? Имам в предвид чорапи, стелки... Нека всеки сподели и така да помогнем на kol40 в подготовката му за Елбрус.
http://bestard.com/ficha_bota.php?id_bota=329тъпото е 4е питах в макалу с мейл дали могат да ги доставят оба4е никой не ме отразяванякой знае ли от де мога да си ги заръ4ам (сигурен сайт)благодаря предварителноизвинявам се за постоянното спамене ама питам навсякъде и всеки както се казва който пита е тъп за минута който не за цял живот