Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
и за 1 месец, нямате си на представа какво се филтрира от чешмяна вода
Цитат на: galino в 26 Март 2011, 07:39:54 am и за 1 месец, нямате си на представа какво се филтрира от чешмяна вода Тва много ме заинтригува.Можеш ли да снимаш филтара след като го използваш.
extremophile, как разбра? Трошене на филтъра? , до сега не ми е хрумвало да го отворя да видя как е положението след употреба.
Здравейте, до преди година в къщи пиехме минерална вода, после жена ми спомена, че когато водата се съхранява дълго време в пластмасови бутилки в нея има по-голямо количество флуор? Който се отразявал зле на волевите функции. Аз съм си склонен към параноя, пък и мъкненето на вода ми беше писнало, та си купихме филтрираща кана Брита (също пластмасова , но преливаме в стъклена) Хвалят ги насам натам, водата верно има по свеж вкус, но партоните са бая скъпи 15 лева и препоръчват да се сменя всеки месец, аз ги сменям по-рядко. Водата е чешмяна, от центъра на София. Пил съм вода от чешмата в Бнкя и там не бил ползвал никакви филтри, просто водата е супер свежа.Ще се радвам да споделите опит по тази тема