Автор Тема: що е то ?  (Прочетена 11315 пъти)

kol4o

• Full Member
  • Публикации: 195
Re:що е то ?
« Отговор #45 -: 04 Май 2012, 07:40:42 am »
благодаря на вси4ки за из4ерпателните отговори  ;D ;D

BazilVenceslas

• Full Member
  • Публикации: 175
    • Туристическо дружество "Сърнена гора"- Стара Загора
« Отговор #46 -: 04 Май 2012, 10:44:39 am »
Ми кубинки си земи. Хем са с естествена мембрана.  ;D
Или едни кецове с дебела  подметка от пазара или маратонки.
Ако искаш кубинки, чети статията за информация, а после прочети едно моя тепа, за как се разтъпкват кубинки.
Ний от тея марки обувки дето си изброил не разбираме, все профани сме тука.  ;D ;D ;D Всички сме от провинция, нерди ти Софето.  :P
Екипировката не прави туриста, само помага!

kol4o

• Full Member
« Отговор #47 -: 04 Май 2012, 18:11:22 pm »
Ми кубинки си земи. Хем са с естествена мембрана.  ;D
Или едни кецове с дебела  подметка от пазара или маратонки.
Ако искаш кубинки, чети статията за информация, а после прочети едно моя тепа, за как се разтъпкват кубинки.
Ний от тея марки обувки дето си изброил не разбираме, все профани сме тука.  ;D ;D ;D Всички сме от провинция, нерди ти Софето.  :P
още по голямо благодаря

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #48 -: 08 Май 2012, 13:24:03 pm »
казвайте сега ...който му разбира де
какви 4епици да си купя за елбрус
само не по4вайте пак с ла спортивата
и неща да са с мембрани
ха сегааа

Понеже знам, че във форума има съфорумници изкачвали Елбрус, както и такива били не за един ден на над 4000 метра нека променим малко въпроса. Хора с какви обувки бяхте обути? Какво носехте под обувките? Имам в предвид чорапи, стелки... Нека всеки сподели и така да помогнем на kol40 в подготовката му за Елбрус.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

kol4o

• Full Member
« Отговор #49 -: 08 Май 2012, 17:28:13 pm »
казвайте сега ...който му разбира де
какви 4епици да си купя за елбрус
само не по4вайте пак с ла спортивата
и неща да са с мембрани
ха сегааа

Понеже знам, че във форума има съфорумници изкачвали Елбрус, както и такива били не за един ден на над 4000 метра нека променим малко въпроса. Хора с какви обувки бяхте обути? Какво носехте под обувките? Имам в предвид чорапи, стелки... Нека всеки сподели и така да помогнем на kol40 в подготовката му за Елбрус.

е това ве4е е приказка
благодаря хобо ще съм признателен на всеки който сподели опит...а коментари като този за кубинките не съм о4аквал в форум като този...може и аз да не съм задал правилния въпрос...но ако знам правилните въпроси  то тогава знам половината от отговорите им  :D

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #50 -: 08 Май 2012, 17:39:43 pm »
За съжаление на колегата  kol4o, бях с обувки с мембрана марка Соломон цена по памет 165лв. (с голямо намаление) :-[.
Чорапи от бамбук и резервни тънки от естествена вълна.

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
« Отговор #51 -: 08 Май 2012, 17:58:15 pm »
Аз бях писал някога, че се качихме до 4200 метра на Елбрус. До там изкачването е нищо. Голям "контейнер" ни изкара до 3500 м. мисля че беше. От там до оня заслон, железния, беше като екскурзия. Като лятната пътека от х.Плевен до з.Ботев. Бях с моите кубинки. Трудността започва от заслона. Там вече трябва екипировка, а ние почти всички бяхме като екскурзианти и се върнахме.

kol4o

• Full Member
« Отговор #52 -: 11 Май 2012, 20:25:02 pm »
тъй зна4и харесах си 4епици
а именно двойни горетексови (така ме посъветва 4овек с опит в региона и не само )
ей такива
http://bestard.com/ficha_bota.php?id_bota=329
тъпото е 4е питах в макалу с мейл дали могат да ги доставят оба4е никой не ме отразява
някой знае ли от де мога да си ги заръ4ам (сигурен сайт)
благодаря предварително
извинявам се за постоянното спамене ама питам навсякъде и всеки както се казва който пита е тъп за минута който не за цял живот
 ;D

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #53 -: 12 Май 2012, 10:46:52 am »
http://bestard.com/ficha_bota.php?id_bota=329
тъпото е 4е питах в макалу с мейл дали могат да ги доставят оба4е никой не ме отразява
някой знае ли от де мога да си ги заръ4ам (сигурен сайт)
благодаря предварително
извинявам се за постоянното спамене ама питам навсякъде и всеки както се казва който пита е тъп за минута който не за цял живот
 ;D

Използвай контакти на сайта bestard.com много често хората от такива сайтове реагират бързо, точно и коректно.