Известно време не съм писал разни ревюта, по ред причини бях зает с разни правеници на
филми,
писане на статии за предишни похождени по разни местенца и разбира се подготовка за новата Атонска експедиция под патронажа на Европейската спелео федерация. Стига толкова за мен да си дойдем на думата !
Ето едно изделие със качествата на истински шампион, казава се Пулсар. Осветлението е предназначено за пещерняци, леководолази и съвсем спокойно може да се ползва по време на опреции за издирване и спасяване, но най-хубавото е че е създаден и се произвежда от Българи.

Изработен от висококачествен анодизиран алуминий в който са вградени страховитите CREE диоди ви предлагат максимална мощ от 1900 лумена. Боксовете са изработени от високоустойчива пластмаса Delrin(POM)
За да не съм многословен веднага ви показвам възможностите на този "звяр"
- Две мощни светодиоди - предлагат "разлята " светлина и насочен лъч CRI>90
- С пет настройки за яркост + режим SOS
- 2 Допълнителни диода с ниска мощност (резервна светлина в този режим работи над 288 часа) за използване по време на лагеруване
- Friendly програма ви позволява да регулирате три светодиода независимо
- Всички светодиоди поддържат постоянно ниво на светлина по време на целия живот на батерията
- Индикатор за батерията бар с 5 червени светодиоди
- Възможност да изберете между бокс с 4/2 клетки (18650) батерия, 7.4V (номинално) напрежение
Като допълнителни опции :
- Лента за глава
- Кит за монтаж на велосипед
Разстоянието от което е осветена ТВ кулата на Копитото е 186 метра, яко нали ?

Напълно потопяема лампа и акумулаторна кутия , все пак е предназначен и за водолази

Естествено е да се запитаме колко дълго работи, е тук нашите момчета са поработили здраво и резултата е:
Runtime при 20 °C на макс. 1час 48 мин - до 43 часа и в лагерен режим ( Backup ) над 288 часа.
Естествено глезотиите не свършват до тук, това малко бижу с размери диаметър 67мм и дебелина 34мм имате възможност лично и съобразно своите нужди да програмирате вашите предпочитани режими на работа. Естествено по желание може да замените стандартни
2 x CREE XM-L2 T5 неутрално бяло с диоди (T6 или U2 )

Съвсем логично нашите момчета предлагат и опционално да гравират вашето име или инициали, за да се превърне в уникат. Изделието вече намери своите поддръжници в Америка, Европа и Близкия Изток. Добрите новини не свършват до тук екипа на
Пулсар работи по още два проекта и се надявам в скоро време да ви разкажа и за тях.