Автор Тема: Бушкрафт в картинки  (Прочетена 45554 пъти)

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
Re: Бушкрафт в картинки
« Отговор #165 -: 30 Август 2013, 21:57:30 pm »
Дълги години от живота си алкохол не само не употребявах, но и не кусвах (друг е въпроса, че сега го отчитам като грешка), но в планината винаги съм носил бутилка ракия и допълнителна кутия цигари. Железни врати отварят! Обаче предлагам да се концентрираме върху снимките на Bazilvenceslas. Ако на вас не ви прави впечатление, на мен ми прави, че двама младежи вместо да гният пред компютъра и да се вмирисват във фейсбук са излезли сред природата. Видно е, че не само огън могат да си запалят, но и да се забавляват край него. Така, че дано им е стигнала ракията, а ако не е следващия път съм сигурен, че ще си носят колкото трябва. 8) Сега е ред на коментиращите да пуснат по някоя снимка от изминалото лято. Ако не за друго, то поне защото темата е бушкрафт в КАРТИНКИ. :P
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
« Отговор #166 -: 30 Август 2013, 22:16:54 pm »
На разчистване на пътеката между Ришкия и Върбишкия проход. Много труд, за да можем да разчистим пътеката от падналите дървета. Нашият бригадир е добър не само с моторната резачка. Той бе и главният ни готвач.
Много са чакащите, нашият Цецо да каже, че боба в гърнето е готов. Чака и нашият приятел в планината - Кахраман.

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 462
« Отговор #167 -: 01 Септември 2013, 23:08:44 pm »

малко авто бушкрафт

водно препятствие

малко поработихме

пазителя на лагера 

промиваме драгата

може да почнат плювките бушкрафт ли е или не ама ние добре си прекарахме

десерта чака да бъде опечен

а това е резултата

ko54

• Hero Member
  • Публикации: 1415
    • Недвижими имоти в България
« Отговор #168 -: 02 Септември 2013, 07:50:00 am »
може да почнат плювките бушкрафт ли е или не ама ние добре си прекарахме

Споко, Cat, добиването на злато си е древна мъжка професия и според мен си е баш бушкрафт.

Световните борси за злато са в трепетно очакване...
Огънят грее и свети, а телевизорът само свети и то само от едната страна.          

gale

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 22
« Отговор #169 -: 02 Септември 2013, 13:48:18 pm »
Не се притеснявай.Като гледам добитото покрива масрафа за трапезата и храната за кучето,така че всичко е наред.Изкарали сте добре,по бушкрафтски.

cat

• Sr. Member
« Отговор #170 -: 02 Септември 2013, 19:54:19 pm »
За скарите хич и не ми пука даже ми е кеф да се дразня с елитните туристи . Този път бяхме с колите и можехме да си позволим повечко багаж, да спим на интекси да си правим скарички и куп други глезотии . Но да ви кажа от как почнахме да ходим за по седмица че и повече , доста неща които бяхме нищили на теория ми се изясниха някой верни други не просто няма нищо общо с туризма няма хижи налага се и да си допълваш запасите от храна главно чрез риболов и събирачество .

ko54

• Hero Member
  • Публикации: 1415
    • Недвижими имоти в България
« Отговор #171 -: 05 Септември 2013, 07:46:00 am »
За скарите хич и не ми пука даже ми е кеф да се дразня с елитните туристи . Този път бяхме с колите и можехме да си позволим повечко багаж, да спим на интекси да си правим скарички и куп други глезотии . Но да ви кажа от как почнахме да ходим за по седмица че и повече , доста неща които бяхме нищили на теория ми се изясниха някой верни други не просто няма нищо общо с туризма няма хижи налага се и да си допълваш запасите от храна главно чрез риболов и събирачество .

Излиза, че най-голямата раница е багажника на автомобила.
Автобушкрафт, както се казва.  И той си има привърженици сред нас...
Огънят грее и свети, а телевизорът само свети и то само от едната страна.          

cat

• Sr. Member
« Отговор #172 -: 05 Септември 2013, 16:18:13 pm »
Определено е най голямата особенно на баничарката ми, а при нужда багажа се мести на куп върху предните  седалки и отзаде като се обърне задната седалка двама души могат да спят или четирима да играят карти . 

ridedok

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 37
« Отговор #173 -: 03 Ноември 2013, 17:02:41 pm »

ridedok

• Jr. Member
  • **
« Отговор #174 -: 03 Ноември 2013, 17:07:31 pm »

jordanov

• Sr. Member
  • Публикации: 283
« Отговор #175 -: 04 Ноември 2013, 09:55:57 am »
Къде е тази местност ?

ridedok

• Jr. Member
  • **
« Отговор #176 -: 04 Ноември 2013, 10:33:06 am »
Здравей колега.Местността е край село Свежен,обл.Пловдив,посока с.Мраченик.Там наблизо е починал Хаджи Димитър.Тялото му е погребано първо там.И по късно останките му са пренесени в.Сливен.

Kris De Monte

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 67
« Отговор #177 -: 19 Декември 2013, 12:04:45 pm »
Рила

И в гората в Аксаково

"Ако искаш живот като на филм,спри да живееш като по учебник ! К.П"

G.Balkansky

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 25
« Отговор #178 -: 19 Декември 2013, 14:19:33 pm »
...а-а, верно че каза, че с фотошоп се занимаваш. Явно е от скоро!  :P

Kris De Monte

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 67
« Отговор #179 -: 19 Декември 2013, 14:43:06 pm »
Хахах,кое снимката или това,че се занимавам отскоро ? Не съм целял да е на 100 процента реалистично а просто да добавя акцент на снимката,защото си е голяма играчка да се постигне абсолютно реалистичен вид.
"Ако искаш живот като на филм,спри да живееш като по учебник ! К.П"