Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Колегата се е изказал неподготвен за Олайт имам доста фенери от тази марка и мога да кажа, че в сравнение с китайските ментета са на години разстояние, говоря така защото имам един Police ментак и един Trustfire рекламиран на 1000 лумена, който не виждам да докарва и 600, докато при Олайт и другите маркови китайци (Sunwayman, Eagletac, Fenix, Supbeam, Skilhunt, Nitecore) такива забежки в спесификациите няма и получаваш перфектна гаранция и страхотно отношение към тебе като клиент, визирам в случая колегата Jose, който не е контактувал с него не знае за какво говоря, аз поне не съм срещал по-коректен търговец от него.
Завчера ходих във варненския "Вип". Харесах един "Феникс" за сериозна сума. Ами то момченцето дето ми го продава не прави разлика между 18650 и 3А и ме гледа като голям камък. Ами защо да храня търговци, които не знаят да продават?
Цитат на: marcinkov в 28 Март 2014, 08:22:35 amКолегата се е изказал неподготвен за Олайт имам доста фенери от тази марка и мога да кажа, че в сравнение с китайските ментета са на години разстояние, говоря така защото имам един Police ментак и един Trustfire рекламиран на 1000 лумена, който не виждам да докарва и 600, докато при Олайт и другите маркови китайци (Sunwayman, Eagletac, Fenix, Supbeam, Skilhunt, Nitecore) такива забежки в спесификациите няма и получаваш перфектна гаранция и страхотно отношение към тебе като клиент, визирам в случая колегата Jose, който не е контактувал с него не знае за какво говоря, аз поне не съм срещал по-коректен търговец от него.Колега,Хората, които ме познават знаят, че не се изказвам неподготвен. Особено сред дърти краставичари. В няколко поста попитах нещо и ....стана български форум. (демек ми обясняват колко съм тъп)Относно търговеца-добре хвалиш го. Явно знаеш защо.Относно търговеца-какъв е този американски военен стандарт? Нещо копие от стандарта, да видим критерии, методи, протоколи от изпитване... Сертификати? В коя лаборатория е изпитан. Иначе и аз мога да копна един клип, ама е несериозно.Не бе, търговецо, не се заяждам - докажи ми че стоката ти си заслужава. Ама доказвай както трябва.
Надали има сърдити, защото моето мнение че се сърдят децата и момиченцата, така че всичко е ок, все пак са фенери и не е нещо сериозно. Относно Oligth или някоя от изброените фирми от мен фирми, ако някой ден имаш излишни пари можеш да се зарадваш, но пак казвам цените са доста солени за нашата мила дейвствителност, но пък кеф цена няма.
олХ?