Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
........Мисля, че не е много удобно ако се съхранява в малки но еднократни опаковки. Много по-добре е в малки пластмасови шишенца от лекарства за да може според предназначението да се използва или само няколко кристалчета или в по-голямо количество например за получаване на огън........
.......... Понякога слагам разтвор и във водата на зайците. Пробвал съм и аз, но за рани не съм го ползвал, щото обикновено има други лекарства, иначе знам че става и за това.
Честно казано нямам идея за какво ви е калиев перманганат.
За палене на огън... некомпактно и трудно, за сметка на същия обем и тегло може да си вземете всякакви средства за палене.
За дезинфекция на вода... безкрайно несигурно и не съвсем безвредно - по-добре просто я преварете.
Дезинфекция на рани... може да се ползва, но ефекта е минимален. Има и един проблем - ако разтвора е по - концентриран много изгаря. Дори кристалчетата попаднали върху кожата моментално правят точковидни изгаряния, а ако попадне в очите не ми се мисли.
Заменяте шишенцето глицерин със запалка, а вместо 10-20 грама перманганат взимате нещо, което наистина се използва за почистване на рани