Автор Тема: Да се запознаем - на живо  (Прочетена 1913 пъти)

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
Да се запознаем - на живо
« -: 20 Януари 2013, 17:17:35 pm »
Всеки новорегистриран член в този форум се посреща тук с "добре дошъл" и с хубави пожелания. Отдавна мисля, че това е много хубаво, но изглежда като формално посрещане. Не искам да казвам, да го няма. Крайно необходимо е, защото човек влиза в новата среда с добро самочувствие.
Но дали няма да е хубаво след това, в годината веднаж или два пъти да се срещнем някъде на живо? Да прекараме часове или дни заедно! Според мен, след това човек ще има по-голямо основание да сподели мнение, къде е ходил, какво е измайсторил и т.н. Все пак човек споделя по-лесно с познати и приятели. Ако не успеем да се сприятелим, то поне да се запознаем.
Трябва да сте разбрали каква е моята идея. Да направим една среща - запознанство.
За целта, отначало дайте вашите мнения по въпроса. Ако се възприеме, вече ще мислим къде и кога да бъде. Избора на място и дата ще направим по съвсем демократичен начин. На турски има една поговорка - "Пръст отсечен от народа не кърви". Да не го направим по Сталински, един да определи заради всички. И от такива има полза, някъде се налага по Сталински, но ние да не го прилагаме този начин.
Дано да успеем, аз вярвам. 

Demonizer

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 27
Re:Да се запознаем - на живо
« Отговор #1 -: 20 Януари 2013, 21:23:00 pm »
Звучи доста интересно,аз съм съгласен. Може да организираме дори излизане за ден-два като дойде пролетта. 8)

meco puh

• Hero Member
« Отговор #2 -: 20 Януари 2013, 21:55:37 pm »
Звучи доста интересно,аз съм съгласен. Може да организираме дори излизане за ден-два като дойде пролетта. 8)
Разбира се, срещата ще е вечерта, веднага след пристигането. Следващия ден или два дни, можем да организираме ходене донякъде с желаещите.

Mavrud

• Hero Member
  • Публикации: 570
« Отговор #3 -: 21 Януари 2013, 20:09:40 pm »
Подкрепям идеята.
Meco puh ще разчитам на някой друг съвет от теб на терена за гъбонамиране и гъборазпознаване. ;)
Не се взимай толкова на сериозно.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #4 -: 21 Януари 2013, 20:55:01 pm »
Подкрепям идеята.
Meco puh ще разчитам на някой друг съвет от теб на терена за гъбонамиране и гъборазпознаване. ;)
По нета мога да им покажа само снимката на някои (които съм снимал), но ако се видим на срещата (ако успеем да я проведем), ще има за какво да беседваме. За гъби, за билки, за ракия (няма да пием), за разходки и т.н.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #5 -: 23 Януари 2013, 10:59:19 am »
...но ако се видим на срещата (ако успеем да я проведем), ще има за какво да беседваме. За гъби, за билки, за ракия (няма да пием), за разходки и т.н.
ЗА съжаление май няма да се видим на живо. Много мижава е активността. Някои може би си мислят, че ще има много вървене. Нищо подобно. Аз например, мисля да предложа едно хубава местност, където да може да се пристига с коли - от северна и южна България. А датата да е края на Април, началото на Май - когато цъвтят цветята. Хайде де, чакаме мнения.

BazilVenceslas

• Full Member
  • Публикации: 175
    • Туристическо дружество "Сърнена гора"- Стара Загора
« Отговор #6 -: 23 Януари 2013, 14:16:33 pm »
Ще вървим, бе! Малко да си разтъпчим кубинките. Старши на групата ще е този с най-много стаж - meco puh!
Екипировката не прави туриста, само помага!

Mavrud

• Hero Member
  • Публикации: 570
« Отговор #7 -: 23 Януари 2013, 14:26:56 pm »
Meco puh, нека идеята да ни ферментира още малко в главите. Има време.

За датата идеята ти е добра. Става на 27 и 28 април или пък после на официалните празници:
1 май – Ден на труда и на международната работническа солидарност
2 май - почивен ден, който ще се отработва на 11 май
3, 4, 5 май – Великден
6 май – Гергьовден, Ден на храбростта и Българската армия.

Може и по-късно -> на 24, 25, 26 май.

На мен идеята за среща ми допада по принцип, но ми е трудно отсега да потвърдя участие. Предполагам, че и с други членове и членки е така. Засега не мога да предложа място, но ако ми хрумне нещо - веднага ще го пусна.

.....Аз например, мисля да предложа едно хубава местност......
Meco puh тая хубава местност да не е твоя любим вр. Ботев? ;D Дай поне да е на следващата среща!

Не се взимай толкова на сериозно.

meco puh

• Hero Member
« Отговор #8 -: 23 Януари 2013, 16:24:32 pm »
Meco puh тая хубава местност да не е твоя любим вр. Ботев? ;D Дай поне да е на следващата среща!
Ще ви призная, но това няма да е официалното ми предложение. В никакъв случай, не съм и мислил за Ботев. Месец Май, там още е зима, а някои нямат зимна екипировка. Няма да е честно от наша страна.
Признавам, след срещата нищо чудно да поема през Мазалат и Тъжа за Ботев. 
Мисля ще е добре на х.Узана. В центъра на България, еднакво отдалечена и за Силистра и за Сандански, може да се излиза с кола от север - през Габрово, от Юг през Ясеново.
Или хижа Буковец. По нищо не превъзхожда х.Узана, но пътя е хубав - казаха нов асфалт от към Елена, а от юг от Твърдица минах миналата година, асфалта е добър.