Стана спонтанно и много бързо, Митака се обади за еднодневна разходка до някакъв водопад, аз предложих друг маршрут и готово. Събота е хората мързелуват, а аз чакам на уговореното място за среща. Вече сме на път според прогнозата слънчево а според моите очи облачно, явно ми се разминават представите с ония от метеослужбата

. Вече сме близо до избраното място.

Оставяме колата и запрашваме с пълна скорост към това чудно местенце на България.

Малко ходене, малко катерене и неусетно стана време за чайче и похапване. Събираме сухи клонки и вече си имаме пущиняшки огън, как се пали вижте сами

Спретваме си набързо едно българо-китайско чайче от шипки, глог и черен чай и готово, батериите презредени демек сити и доволни. Разходката преминава в посещение на няколко хоризонтални пещери, които очароват моите спътници.

След снимки и приказки продължаваме по начертания маршрут и тук изненада

Съвсем будна и не особено очарована от нашето присъствие, но без избор, бързи снимки и без автограф.
Следва едно лежерно пийване на биричка и давай към едно от любимите ми местенца там, защо ще разберете от снимките

Деня неусетно се изниза и ние доволни и преситени от есенните багри поехме обратно към София.
За вас от мястото на събитията vanjo