Ние сме само част от Природата!
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгубил си
активационния е-мейл
?
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс
КОХАНСКИ
, а не Кочански!
Начало
Forum
Помощ
Търси
Вход
Бушкрафт България
»
Сред Природата
»
Автотуризъм
»
Хладилна чанта
« назад
напред »
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Автор
Тема: Хладилна чанта (Прочетена 6134 пъти)
scrooge
Full Member
Публикации: 176
Хладилна чанта
«
-:
16 Юни 2012, 20:01:22 pm »
Трябва ми хладилна чанта електрическа на 12 или 24 или 220 волта.Някой има ли впечатления от марка и дали вършат добра работа електрическите?
Активен
don't waist your time for searching all those waisted years
hr.zlatarev
Full Member
Публикации: 114
Re:Хладилна чанта
«
Отговор #1 -:
19 Юни 2012, 09:58:00 am »
Хмм. Малко е неясно - 12в. за кола; 24в. можеби за камион а 220в. за къмпинг..?? Аз ще коментирам варианта за кола. Ами отрекъл съм го защото при нашите условия /в България или до гръцко да кажеме/ пътя е само няколко часа. От там насетне мъкнеш по поляните или плажа излишен товар /агрегата на чантата, който е около 1/3 от обема й/ а и студът вътре се запазва само за няколко часа. Не е особено рентабилно да запалиш колата поне за един час на място за да си охладиш бирата отново. Като извод за мене хладилна чанта за кола е необходима за да пренесеш студени продукти от хладилник до хладилник, когато пътят е поне 5-6 часа и не бива да се стоплят през това време. За излети от един до три дни /от петък до неделя примерно/ най-доброто решение за мен е 2 добре замразени /по възможност във фризер/ шишета от 1 1/2 л. минерална вода или такива от кока кола с чешмяна вода, които ако не отваряш прекалено често и не оставяш хладилната чанта отворена или да я пече слънцето издържат и отгоре на всичко ти осигуряват и чудесна ледена вода за пиене или за мастиката
Най накрая изхвърляш шишетата в първия контейнер за смет; в гората; в реката или на най красивото място, което намериш според това каква ти е културата или ги палиш за да излезе оня хубав мазен лепкав черен пушек
... В този смисъл, че не се налага да ги мъкнеш обратно както ако ползваш за охладители т.нар. "пингвини" пълни с гел. Та така..
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
« назад
напред »
Бушкрафт България
»
Сред Природата
»
Автотуризъм