Автор Тема: 8 джипа от OFFRoad-Bulgaria занесоха храна на наводненото село Бисер  (Прочетена 1997 пъти)

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
8 джипа цяла нощ драпаха из затъналата в сняг България, за да занесат храна и вода в наводненото село Бисер.

Продуктите бяха дарени от фирма „Грейн Адвъртайзинг“.

Цялата история можете да прочетете ТУК!

Това ако не е бушкрафт и оцеляване, здраве да е! Нямам думи да изразя чувствата си към момчетата от форума OFFRoad-Bulgaria за това, което са направили! С такива хора България няма да загине!!!
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

Dakota

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 24
    • Страницата на Вики
Браво на момчетата!В такива моменти, успявам да си върна вярата в хората!Дано им се върне добрината стократно!
Там, където свършва СТРАХЪТ, започва СВОБОДАТА!!!

nasi4ka

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 20
Шапка им свалям на тия момчета,но според мен това е работа на държавниците,от нашия джоб смучат пари, а само знаят да обещават много работи и да си прехвърлят топката от единия на другия.

jordanov

• Sr. Member
  • Публикации: 283
Насичка, туй за държавниците е ясно, въпросът е ние да сме адекватни в определена ситуация. Във в-к "24 часа" има статия на А. Райчев, препоръчвам я на всички. За офроуд акцията - не съм влизал скоро във форума им , не знам каква е била организацията, но при техните възможности /нямам предвид джиповете/ да караш вода и хляб от София при такива условия си е загуба на време и ресурс . Пари има, нареждат се до голям град  който е най-близо до бедстващите , възлага се на сигурни хора в района да действат и това е, пазаруват, товарят на един-два дърварски камиона или строителна или СС техника и до два-три часа трябва да са на място , даже преди официалните лица и армията. После отчет и изводи . Конкретно в случая , ефекта по-скоро е  изразяване на съпричастност към пострадалите хора , а и упражнение за личния състав , за което-поздравления !