Автор Тема: небезизвестното...  (Прочетена 1922 пъти)

Kent

• Sr. Member
  • Публикации: 351
небезизвестното...
« -: 16 Декември 2011, 18:13:25 pm »
Балабандере.:lol:

Малко разнообразие в петък решаваме да вкараме. Останалото лесно.Пълен резервуар и маса забележителности около Варна, за които дори пекани туристи вдигат недоумено рамене:grin:

Няма зима още, а може би така е по-харно. А може би в това е шаячната истина:rotfl24: да няма или да има кратка, мокра и топла.

р. Балабан дере.

Скали в далечината.

Отблизо.

Тази стълба води към наникъде:lol:

Това самотно теле яко изплашено е. Реве като слон още от преди завоя. Ирена му дава път ама то...акъла му и той на година. Този път не кихам шумно /а ай как ме сърби носа/... щото директно става на кайма долу в дерето.

Една от целите днес...

Това трябва да е Костенурката, а телефона горе сигур импулсен...и митове и легенди за местноста  да се леят от него:lol:

Дървесата...растат от скалата:lol:

ПЗ "Свинската глава".

ПЗ " Главата на професор /Доуел:lol:/ "

ПЗ " Зелените топки":rotfl24:

Пътя наобратно.

Тва  от мене:-)

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
Re:небезизвестното...
« Отговор #1 -: 16 Декември 2011, 22:00:19 pm »
Kent, знаеш ли, не е задължително да се изкачиш на 2000+ метри, за да те признаят за турист. Та нима не е туризъм, ако се изкачваш на по-малки върхове или без върхове? Всеки ден съм на туризъм, без изкачване на двухилядници. Та, като ги изкачвах, кой ли ме призна за турист. Не искам признание, хвала ти за снимките, заслужават си похвалите. Ходете за здраве, а не за признания.

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
Re:небезизвестното...
« Отговор #2 -: 17 Ноември 2012, 18:29:41 pm »
Чудно местенце, хвала за споделеното изживяване и харните снимки.