Автор Тема: Самораново , Иван Вазов , Бистрица  (Прочетена 1453 пъти)

Марио Сергиев

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 9
Самораново , Иван Вазов , Бистрица
« -: 01 Октомври 2011, 00:33:28 am »
След 5 часа и трийсет минути тръгвам през Самораново за хижа Вазов . След една нощувка ще се върна в Дупница през Бистрица. Тръгвам инцидентно и сам - съжалявам че не си потърсих другари тук ! Като се върна ще разказвам !
PS: Защо ли не ми се спи ?! ;D
Ако не ти пука къде си , значи не си се загубил !

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
Re:Самораново , Иван Вазов , Бистрица
« Отговор #1 -: 04 Октомври 2011, 17:06:39 pm »
След 5 часа и трийсет минути тръгвам през Самораново за хижа Вазов . След една нощувка ще се върна в Дупница през Бистрица. Тръгвам инцидентно и сам - съжалявам че не си потърсих другари тук ! Като се върна ще разказвам !
PS: Защо ли не ми се спи ?! ;D

Какво стана, ходи ли или се отказа?

Марио Сергиев

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 9
« Отговор #2 -: 04 Октомври 2011, 20:50:58 pm »
Здрасти Мечо - ходих , но за малко да се върна обратно почти в края на прехода от първия ден! Започна да пада мъгла , а аз бях в район който не познавам и далеч от маркираната пътека ! Наложи се да играя вабанк и извадих късмет! Всъщност изкачих връх Отовица директно от Отовишко езеро - по правата! В повечето време ми се струваше че пълзя на четри крака , но след като изкачих и погледнах надолу разбрах че просто съм се катерил ! ;D Направих и доста снимки , които мисля да пусна и са важни ориентири за тези които биха тръгнали по този маршрут . Съжалявам че не остана време да разкажа всичко и да пусна снимките ! Това ще го направя в някоя от следващите вечери V
Ако не ти пука къде си , значи не си се загубил !

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
« Отговор #3 -: 04 Октомври 2011, 21:17:49 pm »
Благодаря, ще бъде удоволствие да прочетем и да видим снимките.