Автор Тема: Утоляване на жаждата във високата планина  (Прочетена 10467 пъти)

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 462
Re:Утоляване на жаждата във високата планина
« Отговор #30 -: 18 Януари 2012, 10:04:23 am »
nasi4ka добре дошла във форума . Виждам че са ти дали съвети съфорумците , според мен най добре е да свикнеш с този вкус само водата от чучур която тече го няма а от кладенчетата и поточетата си го има .

nasi4ka

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 20
« Отговор #31 -: 18 Януари 2012, 13:23:58 pm »
 Благодаря на всички за съветите,аз съм нов тази област и доста ще питам по разни въпроси. :)

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #32 -: 28 Февруари 2012, 12:30:25 pm »
nasi4ka, сетих се още нещо. Руснаците като варят уха на края гасят един въглен от огъня в нея. Миг преди сваляне добавят и 50 грама водка. Водката и въглена се добавят точно да оберат блатния вкус и дъх, както и други лоши миризми и вкусове на езерната вода с която обикновено се вари ухата. Така, че би могъл да комбинираш двата прийома при вода с особено силен дъх. Чай и накрая да загасиш един въглен в чая преди да го свалиш от огъня.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

nasi4ka

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 20
« Отговор #33 -: 28 Февруари 2012, 14:04:57 pm »
Като се прибера след 2 седмици съм намислил една пролетна едноседмична разходка хем да изпробвам новите попълнения,това с чая го пробвах миналата година даже и лимон слагах наистина обира вкуса(остава съвсем леко осещане което не ти прави впечатление) въпроса беше да има водица за супичка да си направиш нещо за хапване. Това с въглена не се бях сетил но ще го пробвам.И ще се радвам да направим една форумна среща да споделим опит  :).