Автор Тема: За Румъния  (Прочетена 3240 пъти)

LZ1ASP

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
За Румъния
« -: 06 Юли 2011, 15:37:45 pm »
Търси се човек не особено интелегентен/ колкото по-малко, толкова по-добре /, да е склонен да върти педали до и в Румъния, до молдовската граница . Карлово, Русе, Букурещ, Куртя де Аржеш, минаване през Карпатите, Яш , Силистра и Карлово/ И да има супер здрави нерви да може да ме изтърпява да се влача и аз покрай него. Също е желателно да няма склонност към състезателни изяви и стремеж да попадне в свелината на прожекторите. Задължителни качества- да е почтен човек и да има има неограничено чувство за хумор. Относно ресурса от ядове обещавам да му го осигуря в количество дето ще му е в повече.Ако се появи лудия да пише. Ще се опитаме да се разберем.

marietaivanova

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
Re:За Румъния
« Отговор #1 -: 06 Юли 2011, 19:17:24 pm »
Zdraveite!
Az sym ot Varna i proqvqvqm interes kym predlovenieto Vi. Izpratete mi powe4e podrobnosti za trygwaneto i za kolko dni predwijdate da go naprawite. Sredno po kolko kilometra na den karate. Po kakyw marshrut smqtate da karate w Rumyniq, kato az shte se wklu4a po wsqka weroqtnost ot Ruse, ako imam wyzmojnost w perioda w koito ste reshili da trygnete.Pozdrawi, Marieta

LZ1ASP

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #2 -: 06 Юли 2011, 21:07:29 pm »
Благодаря за вниманието. Но поради служебното ми положение няма да мога да пътувам заедно с дама , за да не давам повод на жълтата преса да попълва страниците си с материали.

WhiteSnake

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #3 -: 16 Февруари 2012, 01:32:53 am »
Ако беше от София можеше да измислим нещо  :)

Gergoff

• Full Member
  • Публикации: 101
Re: За Румъния
« Отговор #4 -: 12 Август 2013, 21:03:38 pm »
Темата е доста стара, но ми стана интересно какво е служебното положение на човека, пуснал запитването. Оказа се доста интересна личност, любител на вело-пътешествията. Дано да е жив и здрав Архимандрит Сава.
Блажен да е този, който няма какво да каже, но въпреки това мълчи!

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
Re: За Румъния
« Отговор #5 -: 13 Август 2013, 07:31:06 am »
Ами служебното му положение е архимандрит :D. Жив и здрав е. Осъществи това пътуване до Румъния, а сега се подготви да ходи до Сърбия през Септември месец.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!