Автор Тема: Бушкрафтърски хумор - що е то и има ли почва у нас? Да се усмихнем заедно...  (Прочетена 180819 пъти)

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 462
Тия да не се регистрират при нас  :D . Админа направо преподавателски статут трябва да им даде .

ko54

• Hero Member
  • Публикации: 1415
    • Недвижими имоти в България

С този екземпляр замислям да минем заедно маршрута "Ком-Емине"!

Огънят грее и свети, а телевизорът само свети и то само от едната страна.          

Racho

• Full Member
  • Публикации: 122
То това да си охлюв е егати и кефа! Хем върви, хем лежи. А като му писне - къщата му и тя с него  :D И още едно предимство! Тъща му не може да му идва на гости у дома!  ;D

BazilVenceslas

• Full Member
  • Публикации: 175
    • Туристическо дружество "Сърнена гора"- Стара Загора
На ски с автокласика!  :P  ;D

Екипировката не прави туриста, само помага!

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
Eх, класиката си е класика!!! Руска машина, само да не ти откажат спирачките надолу от вр.Кюнека към Кюстендил!!! Понякога и това се случва!!!

BazilVenceslas

• Full Member
Eх, класиката си е класика!!! Руска машина, само да не ти откажат спирачките надолу от вр.Кюнека към Кюстендил!!! Понякога и това се случва!!!

;D ;D ;D ;D Ей с това да си в тундрата или пък по Цариградско шосе...  :P

ko54

• Hero Member
Някаква планина в Япония, 3000 м надморска височина, сняг към 20 метра.  И как ли чисти тяхната Фандъкова такъв сняг?

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
Maни ги, бе ko54, да ги мисли тяхната Фандъкова, като направила пътищата на 3000 метра във въздуха. Ами да ги е направила на земята бе. Нашата не може да направи толкова високи пътища, за да ги чисти след това. Мусала е 2925м. Ех ако можеше...!

ko54

• Hero Member
Японски не знам, но смисъла схванах...

BazilVenceslas

• Full Member
Ами това е Тошиба!     ;D ;D ;D :P

BazilVenceslas

• Full Member
Дарения за МВД на място.

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 462
Сроторен снегорин чисти тяхната Фандъкова щот явно има много има много кинти .

jordanov

• Sr. Member
  • Публикации: 283
За ротора и мнооогото кинти е ясно . На мен ми е интересно какво става като почне да се топи и свлича . Тогава сигур почват като руснаците да го заледяват , ма не пускат снимки да видим .

ko54

• Hero Member
Не знам с какво чисти тяхната Фандъкова-сан, обаче са го превърнали това място в туристическа атракция и печелят пари.

Голям студ нещо ни хвана, та тия дни съм заръчал на жената да ми изплете такива гащи(без страничните уши), щото не мога да ги намеря по онлайн-магазините! Мъка.

Поръчката за плетените гащи е спешна, щото трябва да тичам да помагам на тези закъсали монтьорки...

LIC

• Full Member
  • Публикации: 154
Подготовка за зимния период