Автор Тема: Да се представя  (Прочетена 18612 пъти)

stnenkov

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 26
Re:Да се представя
« Отговор #60 -: 22 Юни 2012, 12:07:21 pm »
Здравейте казвам се Стефан Ненков и живея във Варна , на 39 години съм и откакто се помня практикувам  /горизма/. Семеен , работя в транспортна фирма и отсъствам от страната по 6-ст месеца , но когато сам си тука 20% от свободното ми време преминава по баири и паланки , къде със семейството, къде със съмишленици. Вчера случайно, попаднах във форума и ми хареса страшно и резултата е на лице вече съм вътре готов да споделям преживявани и снимки . Пожелавам на колегите много щастливи и спиращи дъха моменти ,по време на разходките из нашата прекрасна Родина 
Бързай,защото Живота е прекалено кратък.

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #61 -: 22 Юни 2012, 12:24:20 pm »
Добре дошъл, Стефане! Дано да ти хареса при нас.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
« Отговор #62 -: 24 Юни 2012, 23:17:49 pm »
Добре си дошъл и от мен! И тъй като си ,,Варненче" ще се радвам да се запознаем, а може и да покараме заедно. А най- ще се радвам ако си фен на моят нов стил ВХС, така аз се разтоварвам от седмичното напрежение в града! ;)

emil

• Sr. Member
  • Публикации: 275
Привет! Да се представя скромно.
« Отговор #63 -: 05 Септември 2012, 17:06:49 pm »
Привет, Любители на природата!
От известно време чета Вашият форум като гост и се престраших да се регистрирам. Нищо не ме ухапа :D.
Казвам се Емил Цачев. Не смея да се нарека бушкрафтър. По-скоро съм любител на приридата, кашкавал турист и обожавам риболова тип No kill. Когато риболовът е забранен, щъкам по гори и планини. Страхотно ми допада културата, опита Ви и хитрите приспособления, които ползувате като оборудване за хобито си.
Основната причина да се регистрирам е, че не е редно консуматорски да се възползувам от уменията Ви и само да чета като гост. С някои свои умения и знания може би ще съм полезен.
Човешкият мързел е двигател на прогреса!

Hobo

• Hero Member
Re:Привет! Да се представя скромно.
« Отговор #64 -: 05 Септември 2012, 17:18:53 pm »
Основната причина да се регистрирам е, че не е редно консуматорски да се възползувам от уменията Ви и само да чета като гост. С някои свои умения и знания може би ще съм полезен.

Добре дошъл! Как хубаво си го казал. Ако всички четящи оставяха описана по една милимунда от знанията си и описваха дори по един миг от досега им с природата форума щеше да е съвсем друг. Давай, пиши, не се притеснявай.

voyslavov

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 21
« Отговор #65 -: 01 Януари 2013, 19:14:59 pm »
Здравейте на всички
Първо на многая и благая лета!
Казвам се Цветомил Войславов, за приятелите Цецко. Не мога да се нарека бушкрафтър, но обичам природата и от няколко месеца чета интересните и страшно полезни неща които пишете тук. Аз съм химик и мисля че ще съм полезен със знанията си във форума. Повода да се регистрирам е именно един пост който видях преди малко и мисля че мога да се включа компететно по въпроса или както е модерно да се казва да дам експертно мнение ;)

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #66 -: 01 Януари 2013, 19:23:14 pm »
Добре дошъл в редиците.

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
« Отговор #67 -: 01 Януари 2013, 20:56:35 pm »
Добре дошъл, Цецко. Хубаво е да има всякакви, различни компетенции.

emil

• Sr. Member
  • Публикации: 275
« Отговор #68 -: 01 Януари 2013, 23:35:08 pm »
Добре дошъл!
Ако ти и аз имаме по една ябълка и си ги разменим, всеки от нас ще има по една ябълка. Ако обаче всеки има по една идея и ги обменим, всеки от нас ще има две идеи.
Човешкият мързел е двигател на прогреса!

voyslavov

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 21
« Отговор #69 -: 02 Януари 2013, 10:47:44 am »
Добре дошъл!
Ако ти и аз имаме по една ябълка и си ги разменим, всеки от нас ще има по една ябълка. Ако обаче всеки има по една идея и ги обменим, всеки от нас ще има две идеи.

Здрасти
Това къде си го прочел? Чувал съм, че тази фраза я е използвал един много известен български учен, химик естествено, даже физикохимик - най-опасните, акад. Каишев.
Важното е, че идеята е точно такава, без значение чия е фразата!

Hobo

• Hero Member
« Отговор #70 -: 02 Януари 2013, 11:09:34 am »
Това е и основната идея на целия форум. Добре дошъл, voyslavov. Пожелавам ти приятни минути сред нас, нови запознанства и не се притеснявай да споделяш своите знания. Химиците във форума са малко, а знанията им нужни за нас.

divaka

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 13
« Отговор #71 -: 24 Януари 2013, 14:18:14 pm »
Здравейте на всички

Казвам се Петър Вълчанов,на 36 години от Ямбол,интересен форум с доста различни идеи.Обичам да се мотам из планините.

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #72 -: 24 Януари 2013, 15:22:59 pm »
Здравейте на всички

Казвам се Петър Вълчанов,на 36 години от Ямбол,интересен форум с доста различни идеи.Обичам да се мотам из планините.

Добре дошъл  сред нас

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
« Отговор #73 -: 24 Януари 2013, 15:53:40 pm »
Добре дошъл. И ние обичаме да се разхождаме по планини и гори и да ги споделяме със съфорумци. Значи, ще се разбираме.  :)

divaka

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 13
Re: Да се представя
« Отговор #74 -: 24 Януари 2013, 22:13:44 pm »
Благодаря на всички за посретщането