Автор Тема: Да се представя  (Прочетена 18614 пъти)

Soulfly

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 7
Re:Да се представя
« Отговор #45 -: 31 Октомври 2011, 00:13:29 am »
Здравейте,

никога не ме е бивало в представянията, но нека да опитаме :D

Любомир се казвам, от град Видин. Интереси имам много и най-различни, бушкрафтът, макар и да не го практикувам е един от тях. Различните експедиции също представляват доста голям интерес.

Други неща интересни; интересувам се от изкуство/живопис, графика, модерно изкуство/, авиация, история, мотори, технологии.

И така. Това е от мен :)
ready :: aim :: fire

dark_templar

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #46 -: 06 Януари 2012, 12:51:37 pm »
Хайде и аз като новорегистриран !

Казвам се Георги, на четвърт век съм, от града на седемте хълма :)
Планински водач съм (дипломирах се това лято за летен профил, предстои ми зимния). Интересувам се от преходи, бивакуване, древни ритуали - полагане на свински мръвки на червена жар и гарнитура от лук и други дарове на майката земя :)
Не пия алкохол и не пуша. Занимавам се със web design, караоке, фотография, бойни изкуства и пея в рок група.

Изчетох 80% от форума и съм приятно изненадан от темите и хората писали по тях ! Надявам се да открия съмишленици за обикаляне по българските планини и поляни.
Ако имате въпроси - пишете смело :)
иначе
FB-http://www.facebook.com/george.vlaykov

Поздрави

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #47 -: 06 Януари 2012, 13:27:11 pm »
@dark_templar  Добре дошъл с пожелания за много интересни пътешествия и пътеписи.

scrooge

• Full Member
  • Публикации: 176
« Отговор #48 -: 06 Януари 2012, 17:09:10 pm »
Добре дошъл dark_templar.Явно Пловдивската група растем.В коя група пееш?
don't waist your time for searching all those waisted years

dark_templar

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #49 -: 06 Януари 2012, 19:10:28 pm »
Всъщност са 2 :)

Wild Horses и Пор Парясник

nasi4ka

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 20
« Отговор #50 -: 18 Януари 2012, 13:51:06 pm »
Здравейте казвам се Наско и съм от Сливен и си живея тука от скоро се запалих по дивото зове  :),ще се радвам да се запозная с всички и да споделям и трупам опит  :)

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
« Отговор #51 -: 18 Януари 2012, 22:54:20 pm »
Благодаря на всички за съветите,аз съм нов тази област и доста ще питам по разни въпроси. :)
Ха добре дошъл. Животните се запознават с душене, хората с питане. Питай, питай колкото можеш. В този форум хората не са надути, ще ти отговарят. Колкото повече въпроси, толкова по-добри приятели. Но се приготви и ти да отговаряш. Първият ми въпрос към теб е: Как намираш началната обстановка и посрещането във форума?

nasi4ka

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 20
« Отговор #52 -: 19 Януари 2012, 09:24:10 am »
Ха добре дошъл. Животните се запознават с душене, хората с питане. Питай, питай колкото можеш. В този форум хората не са надути, ще ти отговарят. Колкото повече въпроси, толкова по-добри приятели. Но се приготви и ти да отговаряш. Първият ми въпрос към теб е: Как намираш началната обстановка и посрещането във форума?
Oбстановката е намирам много добра, доста работи могат да се научат от този форум за начинаещи,а посрещането е великолепно за което много благодаря на всички  :).

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #53 -: 19 Януари 2012, 09:58:53 am »
Soulfly, dark_templar, nasi4ka,  Добре дошли и от мен. Пожелавам ви приятни емоции във форума и много нови и ползотворни запознанства.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #54 -: 16 Април 2012, 13:36:54 pm »
Нещо тази тема "застина", на ново регистрираните добре дошли  :)

Вискяр

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
  • Работата никога не свършва
    • ЗЕЛЕНЧУКОВА ГРАДИНА ВИСКЯР
« Отговор #55 -: 31 Май 2012, 19:47:54 pm »
Здравейте.
Когато станах граничар, в с. Салаш край Белоградчик, заобичах планината истински. Иначе майка ми от малък ме водеше по планински преходи. Като студент и по-късно обикалях, когато можех. Напоследък ме затисна работата и не съм ходил никъде. Надявам се този форум да успее да ме подкокороса да успея да намеря отново време за планината.
Добре заварил!  :)

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
« Отговор #56 -: 01 Юни 2012, 10:37:54 am »
Добре дошъл, Вискяр! Дано тук да ти хареса, надявам се че ще се чустваш комфортно! :)

meco puh

• Hero Member
« Отговор #57 -: 02 Юни 2012, 22:33:32 pm »
Здравейте.
... Надявам се този форум да успее да ме подкокороса да успея да намеря отново време за планината.
Добре заварил!  :)
Добре дошъл! малко ще те засегна, но ще ти е от полза понататък. Човек когато има желание да върши нещо, намира начин, а когато няма, намира причини да не я върши. Ти намери време за планина, след като си запален, иначе този огън ще угасне. Направи така, че този огън да се превърне в пожар. Тогава удоволствието ти ще е голямо.
 Пожелавам ти, големи удоволствия в планината.

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #58 -: 04 Юни 2012, 18:26:52 pm »
Добре дошъл, Вискяр. Чувствай се сред свои във форума. Не забравяй да споделиш с нас ако щъкнеш нанякъде. Ние се радваме на всичко споделено. От малките разходки, които всички правим, до грандиозния 720км поход по билото на Стара планиа от въх Ком  до нос Емине, който направи Мечо пух и ни натри носовете на всички младоци, които само се каним засега... (опс...де се сложих и аз ;D ;D ;D)
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

meco puh

• Hero Member
« Отговор #59 -: 04 Юни 2012, 18:57:21 pm »
... които само се каним засега... (опс...де се сложих и аз ;D ;D ;D)
Значи малко се каните, недостатъчно е.