Анкета

Втори кръг от конкурса за най-добър автор на снимка на тема "Викса в Бушкрафта"

Sando
2 (8%)
valenti681
5 (20%)
Kent
3 (12%)
cat
6 (24%)
tirex
9 (36%)

Общ брой гласове: 25

Гласуването приключено: 15 Март 2011, 09:35:27 am

Автор Тема: Конкурс за най-добър автор на снимки на тема "Викса в Бушкрафта"  (Прочетена 10178 пъти)

Admin

• Administrator
  • Jr. Member
  • Публикации: 29
Приключи гласуването за пътвия кръг от конкурса за най-добър автор на снимка на тема "Викса в Бушкрафта". На класиралите се за втория финален кръг пет автора честито. На останалите благодарности за участието и пожелания за успех следващия път. Нови конкурси със сигурност ще има.

От днес започва гласуването за втория кръг. За съжаление софтуера не позволява две анкети в една тема, затова съм снимал самата анкета в момента на приключване на първия кръг. Ето я за този, който не я е видял"

За втория финален кръг всеки регистриран член на форума има право на един глас. Ако някой се обърка, разколебае или размисли може да си смени гласа преди крайния срок на гласуването. Малко сложно се поучи с тези два кръга, но определено очаквахме повече участници и ако това се беше случило щеше да е по-практично.

Имената на участниците в конкурса са подредени в анкетата за гласуване по реда на публикация на снимките. Анкетата е в началото на темата. Авторите на снимки могат да гласуват и за себе си. Това е позволено в конкурса.

Успех!

zoso

• Full Member
  • Публикации: 117
Гласуването анонимно ли е, или да си кажа без бой :)

Admin

• Administrator
  • Jr. Member
  • Публикации: 29
Приключи конкурсът за най-добър автор на снимка на тема "Викса в Бушкрафта". Имахме удоволствието да се радваме на изключително идейната поредица от снимки на Sando как се използва Викс за направата на прахан в полеви условия. Насладихме се на прекрасната композиция на Кент, снимана в планинската хижа. Все пак конкурса си е конкурс и жюрито в лицето на всички членове на нашата малка форумна общност подреди крайното класиране така:

1. tirex
2. cat
3. valenti681
4. Kent
5. Sando

Честито на победителите. На останалите благодарим за участието и пожелаваме успех в следващите конкурси, а такива със сигурност ще има. Дълбока благодарност и към всички, които не изпратиха снимки, но уважиха труда на авторите като отделиха време и гласуваха!

Пожелаваме здраве, радост и щастие на всички съфорумници и много приятни моменти в Буша през предстоящите Пролет, Лято и Есен!

Да се насладим отново на част от най-добрите снимки в конкурса:

tirex

cat

valenti681

Kent

Sando

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
Честито на победителите , както и на всички други участници. Искрено се надявам в следващите конкурси да има още по-голяма конкуренция и още по-атрактивни награди. Благодарности и към хората дали своите гласове.
Сега остава да си получат наградите :)

И понеже аз съм отговорен за наградата за второто място, веднага искам да кажа на колегата Cat  да ми изпрати на ЛС точен адрес за получаване с пощенски код и GSM за контакт за да мога да го изпратя по Еконт-а.

unior

• Full Member
  • Публикации: 163
Честито и от мен на победителите :)
Искам също да благодаря на всики участници в конкурса и да им пожелая бъдещи успехи
в предстоящите конкурси :) :)

Нека tirex да се свърже с мен на лични или на мейл: unior_kz@abv.bg
за да обсъдим моделчето на калъфа
Да притежаваш и носиш нож не е привилегия,
а отговорност.

Kent

• Sr. Member
  • Публикации: 351
Честито на победителите :)
и на победените ;D

Sando

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
Честито и от мен на всички участвали и гласували. Беше готин конкурс  :) Надявам се следващият да е още по-готин и по-многолюден!

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
Честито и от мен на всички които се престрашиха и участваха в конкурса! А на хората които раздават наградите - едно голямо БЛАГОДАРЯ!

hr.zlatarev

• Full Member
  • Публикации: 114
Re:Конкурс за най-добър автор на снимки на тем
« Отговор #23 -: 16 Март 2011, 09:29:43 am »
Аз пък започвам да снимам раницата, брадвето, патъците и де каквото се сетя, че знае ли човек - трябва да съм подготвен за първото място в следващия конкурс..  ;) ;D ;D. Всъщност се радвам, че конкурса се получи и доста форумници се включиха кой със снимки кой с гласуване. Честито на първенците и успех на всички. Благодарско на организаторите и на осигурилите наградите Юниор, Хобо и Ваньо  8)  8)  8)

tirex

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 42
Благодаря на организаторите на конкурса и на хората които  осигуриха наградите.Голямо  Мерси на всички които гласуваха за мен и останалите участници.Мисля че всички участваха не заради наградите а заради любовта към ножчето с което можеш да си построиш къща - така казват швейцарците. UNIOR  харесах си модела SID  ще се разберем на л.с. за изпращането.Айде сега по една виртуална ракия а ако се видим някъде на живо няма да е виртуална.Наздраве.

Meze

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 40
Ше си изям шапката от яд, но кво да се прави... Пролетна умора + сдух + безпаричие и никакво ходене насам-натам по времето на конкурса... Преди 5 дни си снимах мойто виксче в гората  ;D

Съжалявам че пропуснах конкурса, на печелившите - честито! Със здраве да си ползвате новите придобивки.

Имам процедурно предложение - темата да остане за всички желаещи да си покажат виксовете където им е мястото - сред природата, или ако искате да направим отделна.

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
Все още си чакам наградата от конкурса! А така се бях зарадвал, че си я спечелих честно!

vanjo

• Hero Member
Все още си чакам наградата от конкурса! А така се бях зарадвал, че си я спечелих честно!

Леле някакво недоразумение сигурно се е получило. То така и не се разбра кой си е получил наградата и кой не.

vanjo

• Hero Member
Колеги конкурса мина и замина , а така и не стана ясно дали всички победители са си получили наградите.
Знам със сигурност, че колегите cat  (второ място) и valenti681 (трето място) са получили своите, но какво стана с първенеца (tirex) е пълна мистерия. За това моля победителя да сподели на кой модел калъфче се е спрял и дали вече е при него.
Поздрави
ПП Мисля, че вече е време за нов конкурс  ;)

tirex

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 42
Vanjo още си чакам наградата калъф модел SID пратих си адреса на Unior писа че като го изработи ще ми го прати. Дано да е по скоро че изгубих надежда.