Автор Тема: Въпрос за алуминиево канче: Някой да е виждал от този вид?  (Прочетена 1336 пъти)

Mavrud

• Hero Member
  • Публикации: 570
Въпрос за алуминиево канче: Някой да е виждал от този вид?

Случайно някой да знае какъв е произходът и предназначението на това алуминиевото канчето?
1. Къде и кога може да произвеждано?
2. Ако е войнишко - дали е било в употреба в БНА или друга армия и кога?
3. Ако е туристическо – дали е част от комплект?

Вместимостта му е около 1.100 литра. Размери - основа 75х127мм и височина 140мм с капака.

П.С. Хванал ме е един вирус, дето ме кара да колекционирам войнишки канчета и баки. Приемам на ЛС оферти за попълване на колекцията, както и волни пожертвования. ;)
Не се взимай толкова на сериозно.

gavra74

• Full Member
  • Публикации: 200
По форма прилича на това http://auction.bg/item.php?id=1638132 . Май разликата е само в начина на затваряне. Да не е някаква негова модификация?!
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

Mavrud

• Hero Member
  • Публикации: 570
gavra74 има някакво подобие, но на показаното от мен няма никаква маркировка и е доста по-простичко.
Не се взимай толкова на сериозно.

gavra74

• Full Member
  • Публикации: 200
 ;D  ;D  ;D  ;D значи е за пехотинци, а не за танкисти (извинявам се за спама)
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква