Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Ако имате готварско фолио, спокойно може да се разкара черупката и така да се приготви.
Цитат на: vanjo в 19 Ноември 2012, 17:07:30 pmАко имате готварско фолио, спокойно може да се разкара черупката и така да се приготви.Евала! Тъкмо се чудех кой ще се усети първи.
Евала! Тъкмо се чудех кой ще се усети първи.
Цитат на: G.Balkansky в 19 Ноември 2012, 18:05:48 pmЕвала! Тъкмо се чудех кой ще се усети първи. За какво да се усети? И защо трябва да се усеща? Ти самият как печеш яйца на жар и по колко начина? Разкажи своя собствен опит!
Цитат на: Hobo в 19 Ноември 2012, 22:12:23 pmЦитат на: G.Balkansky в 19 Ноември 2012, 18:05:48 pmЕвала! Тъкмо се чудех кой ще се усети първи. За какво да се усети? И защо трябва да се усеща? Ти самият как печеш яйца на жар и по колко начина? Разкажи своя собствен опит!Ми за това, че си усложняваме процедурата. Имаме ли фолио - имаме много по-лесен и чист начин за приготвяне. Черупката тогава не е нужна. Как си пека аз яйцата ли? Ми когато нямам нищо подходящо, в което да ги правя - малка дупка на върха, и бавно печене в гореща пепел. Не им трябва много. Това, надявам се, те удовлетворява като споделяне?!