Автор Тема: Джулай Морнинг  (Прочетена 2048 пъти)

hr.zlatarev

• Full Member
  • Публикации: 114
Джулай Морнинг
« -: 26 Юни 2012, 12:15:56 pm »
Какво има да се прави на Джулая, има ли някакви специални процедури?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D1%83%D0%BB%D0%B0%D0%B9

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
Re:Джулай Морнинг
« Отговор #1 -: 26 Юни 2012, 13:09:24 pm »
Снимка: Уикипедия

"Наближава видният хипарски празник Джулай Морнинг. Независимо къде искате да го празнувате - на Варвара, Варна или Каварна - е добре да се подготвите предварително за него. Затова целта на настоящия материал е да ви насочи как в кратък срок да се превърнете в дете на цветята.  прочети повече
"
Та така. Ние бушкрафтърите като видни туристически хипари няма как да не го уважим Джулая. Ако видите в деня преди Джулая някъде по пътищата дърт, брадат, едрогабаритен елемент с войнишки клин, армейски кубинки, партенки,  арафатка на слънчасалата ряпа и избеляла доста използвана мешка на гърба да маха за стоп, не се притеснявайте да го качите. Това може да е чичо ви Хобо на път за някъде където ще го огрее първото джулайско слънце, ако не го проспи де...щото и това се е случвало. Абе важно е желанието!

п.с. и да пишете къде сте го  посрещнали
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
Re: Джулай Морнинг
« Отговор #2 -: 29 Юни 2013, 10:21:28 am »
Колко е забързано времето. Кога беше, кога дойде пак. Една година мина като миг и отново е време. На всички форумни хипари пожелавам здраве и красиви мигове независимо дали ще са край морето, язовира, в планината или просто ще изживеят Джулая в душите си. Хипара си остава хипар независимо от времето и обстоятелствата!
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

hr.zlatarev

• Full Member
  • Публикации: 114
« Отговор #3 -: 29 Юни 2013, 13:54:52 pm »
..И душите ни остават млади..
http://www.youtube.com/watch?v=JLZMMk8KZSU

ko54

• Hero Member
  • Публикации: 1415
    • Недвижими имоти в България
« Отговор #4 -: 30 Юни 2013, 12:22:50 pm »
Разчитаме на колегите - морски бушкрафтъри да представляват и отчетат цялата чета.

И аз, както обикновено, ще го посрещна джулайското утро, само че на източната тераса на апартамента!  Уви...
Огънят грее и свети, а телевизорът само свети и то само от едната страна.          

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
« Отговор #5 -: 30 Юни 2013, 12:52:51 pm »
Разчитаме на колегите - морски бушкрафтъри да представляват и отчетат цялата чета.

И аз, както обикновено, ще го посрещна джулайското утро, само че на източната тераса на апартамента!  Уви...

Аз ще отскоча на най високата точка около местоживеенето ми. Тя е на 2 часа от селото, по посока с. Садина - 419 м. н.в. Е, нисичко е, ама до морето да не е по-високо!
Приятно посрещане на изгрева на всички.

gale

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 22
« Отговор #6 -: 30 Юни 2013, 20:38:12 pm »
Морските бушкрафтъри в момента се сушат от снощи.Понеже лятото я карам на комарна мрежа и платнище-положението беше тежко. ;D