Автор Тема: Една разходчица и от мен за 7 часа  (Прочетена 1905 пъти)

PREDATOR

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 14
Малка разходка до няколко чешмички в района на едно селце. Аз не мога да пиша много добре и за това с кратки думи...

Вторникът беше хубав и слънчев ден. Освободих от работа, в 9 часа и 20 минути паркирах колата на една ливада и тръгнах.Мястото ми е доста познато.Взех си само една вафла да хапна нещо.Вода не носех защото минавам през няколко извора.

От тук се върви по пътя. Минава се през голямо ливадно място.

Целта е все още доста далеко.

Тук на снимката вече се доближавам до горсият масив който се стремя да достигна.

Никога не съм знаел че на това място разтат минзухари.

След час път вече си заслужава да отпия глътка студена вода от кладенец , това ми доставя голямо удовлствие, когато съм на разходка из горите.

ОТ тук сега започва горският път.

След ощче 1 час път стигнах до друг кладенец който мечаех отдавна да намеря.Там си има и чешма направена .

ОТ там хванах нова посока да удължа натоварването посоката беше друга чешма в района. Минаха  още 2 часа път.

Това беше връхната точка .След 30 минути почивка си тръгнах на обратно.

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 540
Re:Една разходчица и от мен за 7 часа
« Отговор #1 -: 29 Март 2012, 09:05:20 am »
Хубава разходка, през красиви поляни и гори. Заслужава си човек да направи дневната "гимнастика". Седем часа вървене е една нормална тренировка. ;)

LIC

• Full Member
  • Публикации: 154
« Отговор #2 -: 29 Март 2012, 09:11:18 am »
Седем часа ходене си е повече от нормално. Тая горичка с тия чешмички колко ли агнета са изядени от хайдутите там  :D

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #3 -: 29 Март 2012, 12:53:53 pm »
На кратко един прекрасен ден сред природата. Поздравления за споделените мигове.

PREDATOR

• Jr. Member
  • **
« Отговор #4 -: 29 Март 2012, 20:35:51 pm »
Е каква добра изненада .. снимките как се появиха така вчера ги нямаше... някой да не е пипал нещо бе ? Я си презнавайте!!!!Малко притеснително писах и не можах да отпусна сетивата и да напиша по поетично но другият път обещавам..

PREDATOR

• Jr. Member
  • **
« Отговор #5 -: 29 Март 2012, 20:40:52 pm »
 Между другото целта беше да открия 3 паметника в местноста, но за съжаление нито един не открих ... търсенето ще продължава...