Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Тия френските много парафин пият,направо са ненаситни
И аз се уредих с френски кубинки, че и сина ми ги хареса и хайде и на него един чифт . Обаче се оказа, че имат разлика. Не знам кожата ли е различна или са съхранявани по различен начин, но на вторият чифт кожата е мека все едно са излезли от завода. Мазах ги с парафин, но не можаха и две шишенца да поемат, докато на първите и четири не им стигнаха . Но нищо, сина ми тъкмо е по-доволен . Онзи ден ми хрумна и си намазах моите два пъти с крем за ръце и стоят до печката да попие . Имам чувство, че доста поомекнаха от крема, само жената да не ме хване . Вчера им купих едни кожени стелки от Лидъл. Тези стелки са направени за тези кубинки! От естествена кожа са - 8 лв. Който има възможност да си купи- няма да сбърка. Без стелки и с тънки чорапи не е особено приятно ходенето с тях.
Онзи ден ми хрумна и си намазах моите два пъти с крем за ръце и стоят до печката да попие . Имам чувство, че доста поомекнаха от крема
Здравейте, имам едни кубинки, чиято кожа е почнала доста активно да пропуска, въпреки че непрестанно ги мажа с парафин. Мога ли да ги импрегнирам по някакъв начин, така че да спрат да пускат вода? Благодаря ви предварително за отговорите.