Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Слизането е по-лесно за главите и по-трудно за коленете, но знам че ме чакат поне два чифта харни щеки в някой магазин отсега. Французойките ми се представят добре, не убиват, леки са и на моменти сами ходят:grin:
...войнишката кубинка ... за дълго ходене си еб*ло майката не лъжете хората!!!
... В случай на нужда отдаваше своите лични цвички, за да се опазят крачетата на войника цели и невредими.
ами не, попаднаха при мен случайно и реших да ги пробвам след като и човека преди мен които ги е носил 1,2 години каза че след някои и друг час стават неудобни и все пак да пробвам и аз установявам същото незнам вие по кви терени ходите или не ходите обаче това че за дълго ходене са неудобни е факт
с кубинки над 10 часа имах некви гадни мазоли
човека които преди това е ходил с тях също ги е носил често
евала за прехода фурлих му око да ама кво ся ше си мерим пишките кой колко ходи ли еми ше те разочаровам ама и аз втора година си ходя с едни скъсани кецове и ми е много добре то направо съгреших че казах че обух кубинки няколко пъти и се почувствах зле приемете сърдечните ми извинения ... (p..s. а пропуснах да отговоря ами секи уикенд съм ходил