Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Извод който си е лично мой: Този мулти туул замества абсолютно всички ,,други инструментчета" и ножчета за буша! Но аз си вземам винаги по няколко такива,щото :КОЛКОТО ПОВЕЧЕ имам ...съм по щастлив!!!
Да ти кажа, Валенти, успокоява ме донякъде наличието на 25-годишна гаранция на LEATHERMAN. Иначе имам(по-точно имах) LEATHERMAN от типа на модела Kick, 2004 година, обаче жена ми го прищипа(щото не съм го бил носил, а значи не ми трябвал) и оттогава го влачи постоянно в нейните чанти. Иначе швейцарските тулове най ми допадат, обаче ми се виждат тежки за джоба, а и цената за мен е крайно отвратителна.
... как е възможно, дори едно китайско менте от рода на Мамут, да ми служи повече от 15г., а реномирана марка на Gerber- 1.5 г. и да се скапе безвъзвратно?
Цитат на: ko54 в 02 Декември 2012, 11:35:27 amИначе имам(по-точно имах) LEATHERMAN от типа на модела Kick, 2004 година, обаче жена ми го прищипа(щото не съм го бил носил, а значи не ми трябвал) и оттогава го влачи постоянно в нейните чанти. Ха,ха аз моите ножки (тези които не нося винаги) така ги крия,че и аз не мога да си ги намирам понякога!!!
Иначе имам(по-точно имах) LEATHERMAN от типа на модела Kick, 2004 година, обаче жена ми го прищипа(щото не съм го бил носил, а значи не ми трябвал) и оттогава го влачи постоянно в нейните чанти.
......Иначе швейцарските тулове най ми допадат, обаче ми се виждат тежки за джоба, а и цената за мен е крайно отвратителна......