Автор Тема: Къде какво има - магазини, сергии, гаражи и разпродажби  (Прочетена 23497 пъти)

ckaiyokar

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 26
съвсем случайно в понеделник може би ще мина през кауфланд търговище , дано имам късмет

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
Вчера - 7.03.2011 ми се наложи да мина през магазина на Салева в София. Оказа се, че предлагат Zipo Hand Warmer на цена от 60 лв. Цената е доста солена. На официалния сайт от производителя е дадена цена от 19,95$. Оказа се че фирмата има представителство в България.
Ето адреса за който се интересува:

Bulgaria
New Line & Company
20 Krum Popov Street
1421 Sofia
Bulgaria
Phone: +359 2 963 39 06
Fax: +359 2 963 36 20

http://www.zippo.bg - сайта не работи  ;D

scrooge

• Full Member
  • Публикации: 176
Вчера - 7.03.2011 ми се наложи да мина през магазина на Салева в София. Оказа се, че предлагат Zipo Hand Warmer на цена от 60 лв. Цената е доста солена. На официалния сайт от производителя е дадена цена от 19,95$. Оказа се че фирмата има представителство в България.
Вчера видях подобна на зипо в сайта на дарик мол и тя беше за 60 лева ама ми се вижда скъпо,при положение че в един от предните постове на тази тема имаше за 4,5 евро.Ако някой има от евтините нека сподели далиработи добре.
don't waist your time for searching all those waisted years

vanjo

• Hero Member
Колега scrooge скъпо е, за това съм дал и реалната цена (19,95$) от сайта за да не се прекара някой да пълни гушата на пишман търговците в случая представителите на зипо за БГ.

jordanov

• Sr. Member
  • Публикации: 283
Колеги, откъде може да се намери от онова защитното фолио, миларово ли как се казваше?

vanjo

• Hero Member
Във всеки магазин за туристическа и алпийска екипировка.

tirex

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 42
Днес получих новият каталог на Кауфланд и видях че от понеделник 04. 04.11г. ще пущат  джобно радио с динамо и фенерче + компас   на цена 39.99лв.  Изглежда скъпо но хвърлих  един поглед в гугъла  вървят по около 30 паунда  всеки сам решава дали да си го позволи   - http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/002_Sledvashta_sedmica/index.jsp#top

scrooge

• Full Member
  • Публикации: 176
Днес получих новият каталог на Кауфланд и видях че от понеделник 04. 04.11г. ще пущат  джобно радио с динамо и фенерче + компас   на цена 39.99лв.  Изглежда скъпо но хвърлих  един поглед в гугъла  вървят по около 30 паунда  всеки сам решава дали да си го позволи   - http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/002_Sledvashta_sedmica/index.jsp#top
Според мен този компас неможе да е верен,все пак тока за радиото и фенера ще създава магнитно поле което ще му влияе
don't waist your time for searching all those waisted years

bobber

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 48
може би компаса се ползва само когато радиото и фенера не работят

tirex

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 42
Боб той си е запазена марка за всяка китайска стока ако няма компас няма да я познаеш :))))

bobber

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 48
ми то китай е голям брат без компас си загубен  ;D

ivarbanov

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
Благодарение на усилените търсения на колегата efond, може би Kent ще се сдобие с това чудо.

Поръчката е направена, така че се надявам скоро да има и отзиви а защо не и ревю на таз китайска играчка.

Дали има някакви отзиви за това нещо? Колко време изкарва с едно зареждане?

vanjo

• Hero Member
колега ivarbanov уви Кент не се сдоби с подходящата катализаторна печка, отзивите са негативни  :-\  За съжалени не ми остава време да пусна едно анти-ревю за конкретното изделие закупено е в България.  Колегата Хобо си закупи друго китайско изделие и неговите отзиви за сега са положителни. Надявам се след празните да има реалната възможност да се сравнят двата модела и съответно да се пусне някаква смислена информация за останалите колеги във форума.

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
В София на кръстовището на бул. Христо Ботев и трамвай No3 (под колоните) има три магазина за по един лев. Та в тях са пуснали канчета 555. Имаше всички размери от 8 до 12 см както с капаче, така и без капаче. Цеми два и нещо най-скъпото без капаче и към 4лв най-скъпото с капаче.

Канчетата са по-различни от предишните 555, които се продаваха. Някак по-тумбести (по-ниски) ми се видяха за същия обем. Освен това са по-леки. Единственото, което ме притеснвява, че горния ръб не е згънат като тръбичка, а само е щамповано закривен навън. Не знам дали такъв ръб ще се хване от стандартна туристическа щипка за съдове ако ще се ползват за готвене. Също така не знам дали няма да парят устните ако са пълни с гореща течност, чай или супа. Предишните със згънат на тръбичка ръб се охлаждаха много добре и бяха перфектни в това отношение.

Като махнем последните редове, които написах канчетата са идеални за бушкрафт. Особено 11 и 12см с капаче за тенджерки, а 8 или 9см за канче.
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

Keltis

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 34
Този магазин се намира в Шумен, но хората работят и с куриери и наложен платеж http://armyshop.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3