Анкета

Втори кръг от конкурса за най-добър автор на снимка на тема "Викса в Бушкрафта"

Sando
2 (8%)
valenti681
5 (20%)
Kent
3 (12%)
cat
6 (24%)
tirex
9 (36%)

Общ брой гласове: 25

Гласуването приключено: 15 Март 2011, 09:35:27 am

Автор Тема: Конкурс за най-добър автор на снимки на тема "Викса в Бушкрафта"  (Прочетена 10189 пъти)

Admin

• Administrator
  • Jr. Member
  • Публикации: 29
Бушкрафт България обявява конкурс за най-добър автор на  снимки на тема Викса в Бушкрафта.

Право на участие имат всички регистрирани членове на форума независимо от датата им на регистрация. Тоест може да се регистрират специално за участие в конкурса със снимки или само с гласуване.

Приемат се до три снимки от участник. Снимките трябва да бъдат авторски и задъжително една от тях да бъде снимана сред Прородата. Снимките да са с максимален размер 800х600 пиксела. Снимките трябва да се публикуват в тази тема Срока за публикуване е до 28 Февруари 2011г включително.

Конкурсът ще се проведе в два тура. Първо членовете на форума ще гласуват за избиране на пет автора на снимки, които ще преминат във втория тур на конкурса. При равен резултат на гласовете за повече от 5 автора всички те се класират за втори тур.

След това ще се гласува отново от всички форумници за класиране на вече избраните пет автора. При равен резултат във втория тур финално класиране се извършва от спонсорите на конкурса. Тяхното решение е финално и не подлежи на обяснения и коментар.

Гласуването започва на 1 Март до 7 Март 2011г. От 8 Март до 15 Март 2011г ще се гласува за определяне на победителите измежду класиралите се за втория финален тур пет автора.

Авторите класирали се със своите снимки на 1-во, 2-ро и 3-то място във финалния втори тур ще бъдат наградени както следва:

Първо място - Наградата е осигурена от  UNIOR. Победителят ще има възможност да си избере калъфче за своя Викс:

или

или

или

или някоя друга кожена глезотийка от асортимента произвеждан от UNIOR

Второ място - Наградата е  осигурена от Vanjo. Монокуляр Nikula 7x18

Трето място - Наградата е осигурена от Hobo. Форумно фенерче:

Писмо от идейния вдъхновител и спонсор на конкурса UNIOR:

Здравейте,

За победителя в конкурса предоставям възможността да си избере модел за калъфче на своя Викс от представените  модели в галерията ми  във facebook, или накоя от другите глезотийки, които съм показвал  там
.
Като допълнение ще кажа че до края на конкурса ще добява още два модела за калъфчета и надявам се, още два модела за кания на Мора 2000.

Ето и някои от нещата,  които съм представял до мемента:

Модел: “Sid”
Модела  е изработен с размерите за ножчета на Викс като "Camper" ,"Hiker" и др. с такива размери, с ринг  за феродна запалка 6мм, размер “М” на "PRIMUS"
http://www.facebook.com/album.php?aid=49114&id=100000003350365&l=2e0ea9436f

Модел: “Kent”
Отново за горепосочените модели ножчета на Викс но с ринг за форумното фенерче.
Предстои да изработя същия но ринга ще бъде за фенерче на Leatherman "Monarch 300"
http://www.facebook.com/album.php?aid=49101&id=100000003350365&l=e33ddbdb31

Модел: "Hobo lux"
Моделчето отново е за горепосочените модели и фенерче, Но тапицирано с черен и бял велур
http://www.facebook.com/album.php?aid=46090&id=100000003350365&l=f8a65b264f

Модел: "Solo"
Това е първия модел които изработих  с халката за колана която не е отделен приши елемент а е част от самото калъфче.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=723174&l=e24d031d29&id=100000003350365

Останалото и предстоящо може да видите, и следите в профила ми във.
facebook
Пожелавам Успех на всики участници  :) :)-

LIC

• Full Member
  • Публикации: 154
Профила не може да се вижда тъй като не сме приятели. Даже смятам да си купя по-скоро викса, за да мога да участвам ;D

unior

• Full Member
  • Публикации: 163
Изпратих ти покана, а за Викса не губи време давай давай бърже .... ;D

п.п. за останалите които нямат профил във Фейсбук , ще кача снимките и на другу място за да ги виждате :)
Да притежаваш и носиш нож не е привилегия,
а отговорност.

belfi4o96

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
Ето снимки от мен!

Това е Victorinox new soldier:

Victorinox Camper:

Ножче Wenger, не му знам модела:

hr.zlatarev

• Full Member
  • Публикации: 114
Днес, както си похапвах скромноста ми се сломи...
...Ами това е ножчето /класика/:

Не се бой дръвче Коледа отмина.

А това е най-приятната му употреба:

И една подробност: В гората ножчето виси на врата ми - убедил съм се, че това е оптималния начин на носене - не може да се загуби независимо с какво съм облечен а и винаги ми е под ръка.
Успех на всички в конкурса! Че снимайте де!!

venmin

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 12

Викторинокса в действие.

След работа и ножа и притежателя му имат нужда от почивка.

Тук Викито(така му е името) е на отговорно пазене ,при положение ,че ще ми трябва след минутка.И аз като колегата преди мен съм му сложил връзчица и го нося на врата си (идеята ми е от блога на Стоян).Успех на всички в конкурса.Дотук първо второ и трето място са заети ;D

Sando

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
Здравейте и от мен. Чета и тоз форум от някое и друго време, но конкурсът стана повод да се регистрирам.
Виксът от снимката, уви, вече не е при мен - загубих го, а беше старо куче. Сега имам от големите и още не съм го ползвал много. Но ще го бъде.
И така:

Ей така се прави прахан от чаршаф и хавлия

а така се употребява

Втората и третата снимка не показват викс, но пък показват резултат от работата с него. В случая използвах шилото на ножката за пробиване на капака на кутията, в която си опекох прахан. Последната снимка показва резултата от туй приготовление - тлеещия прахан, запален с искра от кремъка и чакмака. Пуснах именно тези снимки, защото разбрах идеята на конкурса като призив да покажем какво наистина правим с ножчето.

Успех на всички и радости по планините и горите!

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
Здравейте приятели! Срам не срам, реших и аз да се включа в конкурса ,,ВИКСА В БУШКРАФТА"!
Желанието ми да участвам в конкурса е не да ,,грабна" някоя награда(макар че наградите са страхотни :)) а да се опитам да покажа,че наистина използувам този страхотен нож,който ми е верен приятел и винаги е с мен навсякъде! А защо пък да не се състезавам с Вас да ,,грабна: и награда?!? ;D ;D ;D Поне ще се фукам навсякъде, че съм я спечелил честно! ;D ;D ;D

Ето и трите снимките които специално подготвих за конкурса:

Моят VIKTORINOX в действие:
рязане с трион :)

шилото - пробива дупки всякакви ;D

...малък нож, но голям със функциите си! :)

Kent

• Sr. Member
  • Публикации: 351
Моите пет стотинки.

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 462
Да се разпиша и аз ;D

Снимките са 4 вие си харесвайте ;)

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
МОЯТА НАХОДКА  :)

tirex

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 42
Re:Конкурс за най-добър автор на снимки на тем
« Отговор #11 -: 22 Февруари 2011, 20:11:58 pm »
Айде  и аз да се включа с моите любимци.
http://tirex.snimka.bg/mountain/viktorinoks-v-deyistvie.572632

unior

• Full Member
  • Публикации: 163
Тirex  Браво колега , много добри попадения  :)
Да притежаваш и носиш нож не е привилегия,
а отговорност.

Akela

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
Ето и един малко по-различен поглед върху Викса :

Admin

• Administrator
  • Jr. Member
  • Публикации: 29
Започна гласуването за конкурса "Викса в Бушкрафта". Тъй като по условие във втория кръг ще преминат пет автора, всеки има право на пет гласа, зада избере своите фаворити. Ако някой се обърка, разколебае или премисли може да си смени гласовете в рамките на едноседмичния период за гласуване.

Втория тур всеки ще има право само на един глас, с който ще гласува за крайното класиране и определяне на победителите в конкурса.

Имената на участниците в конкурса са подредени в анкетата за гласуване по реда на публикация на снимките. Анкетата е в началото на темата. Авторите на снимки могат да гласуват и за себе си. Това е позволено в конкурса.

Успех!