Автор Тема: Туристическа храна Crazy Fox-видео представяне и снимки  (Прочетена 4367 пъти)

кукри

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 79

Здравейте колеги
Ще ви занимая с няколко представяния,днес храната,а следващите дни и други "играчки"

Отдавна си мисля да се снабдя с такива храни,за мен полезно и нужно,
Леки ,компактни и трайни.
На видеото съм казал важните неща за които се сетих.
Само добавям,че водата трябва да е вряла.
Ако някои се сеща нещо да пита.

https://www.youtube.com/watch?v=UPDv6SnDSkE

Паметта на снималото свърши малко преди края на видеото,но показах основното,
Децата също харесаха гозбата,дори и най-малкото кукри.
Като се има предвид претенциозният вкус на най-малките,това говори добре за храната.
Смятам да си набавя още няколко пакета.
На клипа съм объркал срока на годност.
1 година е.
Малко снимки;

Дано ви е било полезно и интересно.

jose

• Sr. Member
  • Публикации: 331
    • OLIGHT BULGARIA
Като приятел на бъдещият вносител на храните Crazy Fox, също ми бяха предоставени мостри за тестове.
Вчера тествах лещата на фирмата (242 калории). Както Кукри спомена по-горе, храните Crazy Fox не съдържат консерванти, Е-та и ГМО (което май все още е забранено в Украйна).

И така...Супа с Леща.
Малко удобно, сгъваемо пакетче с две отделения. В едното е самата суха супа, в другото овкусените и много вкусни крутончета.

За приготвянето е необходима вряла вода, около 300г.

Водата се сипва постепенно, като се разбърква непрекъснато. По личен опит, количеството вода може да варира според вкуса на човек (по-рядка или по-гъста супа).

Покриваме паницата и изчакваме да поеме 7-10мин.

След малко супата е готова и добавяме крутончетата.

Впечатления:
Интересна зеленчукова супа, сякаш лещата е белена и не е съвсем типична за БГ (не е лещата на баба с която сме свикнали).
Има интересен контраст, като супата е малко безсолна, но крутончетата са много добре осолени и овкусени с подправки. За моят личен вкус се наложи обаче също добавяне на малко допълнителна сол. Лека и приятна супа, чудесно начало на сгряващ обяд сред природата.

jose

• Sr. Member
    • OLIGHT BULGARIA
Коментар от бъдещите вносители:

В продуктите има много малко  мазнини - това е направено поради идеята да не се използват консерванти в съчетание с достатъчно голям срок на годност.  Ако планирате продължително използване е добре да помислите за допълнителни мазнини и/или въглехидрати. Този тип храна беше използвана от мои приятели в техният проект Big Ice Patagonia http://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-02-20/ekspeditsiyata-big-acepatagonia , като отзивите са изключително положителни , и това позволи общо над 100 порции храна да бъдат с маса под 10 кг.

jose

• Sr. Member
    • OLIGHT BULGARIA
Продажните цени от фейсбук сайта на фирмата: https://www.facebook.com/CrazyFoxFood/?fref=ts

Супа с леща  4,99
Супа с броколи 4,99
Борш 4,99
Бананова каша с овесени ядки  4,40
Овесена каша с ябълка и канела 4,40
Млечна каша от тиква 4,99
Омлет с домати 4,99
Царевица с телешко месо 4,50
Грах с телешко месо 4,50
Кус-кус с телешко месо 4,50
Елда с телешко месо 4,50
Ориз с телешко месо 4,50
Картофено пюре с телешко месо 4,50
Боб със зеленчуци 4,99

Kent

• Sr. Member
  • Публикации: 362
И аз поръчах. Ако е сравнително ядлива, ще е ценна находка за нас. За съжаление, още няма гречка...
Благодаря на кукри и jose!!!!

кукри

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 79
Храната е вкусна.
Моля.  ;)

kraychev

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 36
... За съжаление, още няма гречка...
Но има елда с телешко месо. Според мен, телешкото не разваля елдата/гречката ;)