Автор Тема: Две огнища  (Прочетена 6723 пъти)

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 462
Re:Две огнища
« Отговор #15 -: 22 Март 2011, 19:50:43 pm »
Където и да вляза все скари! Вий не сте хора бре! ;D ;D ;D
Ще взема и аз да почна с публикуването на таквизи вкуснотийки, че да си умрете от яд! ;D
Големи чревоугодници сме  ;D ми то където и да отидеш все трябва да се яде пък и навънка нещо ми е по сладко .

EXeCuTiOnER

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 84
Re:Две огнища
« Отговор #16 -: 25 Юли 2011, 22:56:09 pm »
Скарата за мен е лигавщина. Истинският бушкрафтър пече на шиш  8)
Иначе като стана дума за две огнища, едно време, като бяхме млади, решихме да отидем на палатка из нашия балкан, само дето бяхме 5 човека с двуместна палатка, тръгнахме в 18:30 вечерта и не бяхме много наясно къде точно отиваме. След около час преход, катерене на сипеи и прескачане на свачища решихме да лагеруваме на върха на въпросния сипей. Не че много ни хареса мястото, но хубавото време беше съпроводено с черни облаци, които ни застигаха. Та ... запалихме огън, опънахме палатката и ни запука доста силен дъжд. На 10-тата минута единия от всичките 5 в двуместната палатка реши, че не може да диша и отиде да поддържа огъня. Самият огън беше между две скали и взе, че не загасна въпреки проливния дъжд. Та след потопа решихме да преместим огъня, на място по-удобно за печене на месо. Така и ние имахме две огнища - едно за източник на жар и едно за печенето на фуража  ;D
Всеки може да живее в цивилизацията, номерът е да оцелееш извън нея.