Автор Тема: Сгъваема скара  (Прочетена 801 пъти)

Hunter

• Full Member
  • Публикации: 108
Сгъваема скара
« -: 28 Март 2014, 20:53:11 pm »
Здравейте колеги, дойде време да напиша първо ревю и аз, явно.
Ревюто е на една походна скара, на което отдавна бях хвърлил око в магазина "LIDL", още докато си бях в България , но много бързо се изчерпаха количествата и останах без нея. Късмета ми се усмихна по-много приятен начин в един благотворителен магазин. В тях хората даряват неща, от които не се нуждаят и сумата от продажбата им отива за разни организации, болници, а в случея за обществото на раковоболните. Някой беше дарил такава, чисто нова, неразпечатана скара и се сдобих с нея за "колосалната" сума от 3,5 евро.
Барбекюто, за мен българската дума си е скара, нищо че бабекю се използва много често вече, е измислено доста удачно. Сглобката е опростена, но същевременно не е претупана. Покритието, засега няма как да знам колко е добро, защото в неделя предстои полеви тест. Размерите на барбекюто съм онагледил с кенче бира, защото нямам мерителен уред вкъщи, затрил съм си ролетката някъде.
Като цяло е отлично за бърз пикник, за постоянно присъстваща скара в колата, за риболовни излети или за компактно барбекю на терасата на някой малък апартамент. Ламарината му е около 1,5 мм дебела, което за мен го прави достатъчно здраво за такъв тип скара. Все пак трябва да е лесно преносимо.
Тест ще му направя в неделя, надявъм се, че няма да вали, въпреки че тук в Ирландия, това е малко като да се надявам на тото печалба, но все пак. Тогава ще го и измеря, колко тежи. Засега е това, ето и снимки на джаджата . Тук, паленето на огън на открито е забранено в цялата страна и затова барбекютата са единствения начин да си приготвя прясно-печена храна, на открито. Затова му се радвам още повече.  :D

А ето и линк за всички снимки на скарата:
http://wildbill.snimka.bg/hobby/bbq.811102.32883480

Mavrud

• Hero Member
  • Публикации: 570
Re: Сгъваема скара
« Отговор #1 -: 29 Март 2014, 12:43:57 pm »
Хитро и то на тази цена.
Очакват се резултати от тестовите изпитания.
Като разгледах снимките ми се струва, че уреда ще може да се ползва и като ветроекран за туристическо газово котлонче.
Не се взимай толкова на сериозно.