Автор Тема: Юбилейно махане на крачуни.  (Прочетена 1130 пъти)

Kent

• Sr. Member
  • Публикации: 351
Юбилейно махане на крачуни.
« -: 10 Юни 2013, 14:43:26 pm »
Е, тези дни имахме годишнина от сватбата ни. Вече 15 години - лоялноста, общите хобита и дори децата ;D крепят крехкия ни брак.  Крехкия, понеже и двамата сме с тежки характери, ама много.

Естествено, че на село изкарахме чудните 8 и 9 юни.

На осми решихме да подготвяме Радко за Купа България и в най-голямата жега преминахме по екопътеката  Барите-Батаклията-Барите / Барите е до Чернево/ за два часа без малко /нормално е три часа и нещо/. Изводи.

-Ставаме за горски маратонци . Аз и Ирена обаче. Йоана е започнала да се задъхва, а Радко го презорихме от бягане и на после дори повръща.

- бягане-вървене е по-гадно от бягане само ;D

- 500 мл. вода ни оправят напълно за налудничево търчене по пресечена местност за два часа / 500 за тримата общо, дори артиса/.

- събота и неделя никой не ходи по гората в жегите. Хората предпочитат мазните салати и лютите ракии от околноста явно. И ку може на климатик.

-кърлежи нема. един верно ми се залепи, но се отрови от промилите в кръвта ми от предната вечер -изохка, отлепи се и даде фира към кърлежовия рай.

Снимки вкл. и от Градината ни.

Жажда...

Приземяване.

Паяк албинос.

Звезди в гората.

На другия ден - самия 15 годишен юбилей. Сяка година си правим по една снимка заедно. Още от обредния дом, като бехме двама само в екипажа.

9 юни е известен ден.
1923 година. В България на военните им прикипява и става една... /къде са сега тея военни 8)/.
1774 година. Суворов и Каменски оставят лош, ама много лош спомен на османската войска точно до Козлуджа /днешно Суворово/.
1998 година. Аз се женя за жена ми и, тя се омъжва за мене съответно. Бива засега... ;D

Еми това е.

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
Re: Юбилейно махане на крачуни.
« Отговор #1 -: 10 Юни 2013, 16:44:12 pm »
Честито, семейство! Пожелавам ви да празнувате още няколко по 15 годишнини. Бъдете здрави и честити и нека да ви радват децата!
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!