Автор Тема: "No women allowed.."  (Прочетена 919 пъти)

hr.zlatarev

• Full Member
  • Публикации: 114
"No women allowed.."
« -: 26 Април 2012, 11:45:18 am »
 Мнението на Zyzzka /Добре дошла и честито първо включване  ;) /. Та репликата:"А ако форума все пак е "No women allowed.." ще се оттегля смирено и ще продължа да ви чета и да се уча от вас!" ме провокира да порасъждавам за ролята на жените в буша.
По природа жените седят в пещерата, подържат огъня, отглеждат децата и т.н. "домашни" задачки но това съвсем не означава, че не оказват влияние на поведението на мъжете. То като погледнеш не малко мъже "хващат гората" заради жените си  ;D ;D - / майтап бе Уили /  но мисълта ми е за присъствието на жените в пущинака. От време на време попадам на един сериал за оцеляване, в който герои са мъж и жена и тя въпреки, че е типично градско чедо се справя чудесно с незгодите на буша. Шоуто си е шоу но и нашите жени когато са с нас в гората се справят отлично с тяхната част от "оцеляването" ни. Естествено никой не очаква да размахват могъщо брадвата и да ломят дърва за огъня но мъкненето на сухи клонаци например им се отдава чудесно. А и в тяхно присъствие някак си добиваме мъжка сила юнашка :o и "дръж се горо.." ;D Пък и салатката ще направят, че и покривчица ще изнамерят та да не подивяваме съвсем в гората  ;);) Така че жените според мен са желани и добре дошли в буша и във форума :-*.
А Вие жени и мъже как мислите?